Office-pakka er ikke lenger bare Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Office 365 er i dag en fleksibel og oversiktlig kontorløsning som åpner opp for mer fleksibilitet og samarbeid i arbeidshverdagen.

1) Du har tilgang til Office 365 fra alle enheter

Tidligere kjøpte man Microsoft Office 365 som programvare, og installerte den på datamaskinen sin. Dette var tilstrekkelig når man kun brukte én enhet. I dag har man ofte en jobb-pc, en hjemme-pc, et nettbrett og en mobiltelefon. Office-pakken er tilpasset den nye bruken og leveres derfor som en skytjeneste hvor abonnementet følger brukeren, ikke PC-en. Dette gjør at du nå kan få tilgang til Office-pakken fra hvilken som helst PC eller mobile enhet, det eneste du trenger er en nettleser.

2) Du er oppdatert til enhver tid

Tidligere måtte man oppdatere programvaren for å få tilgang til de nyeste funksjonene. Dette var tidkrevende og mange utsatte oppdateringen til siste slutt. I dag pusher Microsoft ut oppdateringer hver eneste uke, uten at du trenger å foreta deg noe som helst. Programmene oppdaterer seg gjennom skyen, og alle endringer blir tilgjengelig for alle brukere verden over på samme tid.

3) Du og dataene dine er sikre

I Office 365 får du antivirus fra flere forskjellige leverandører, og siden løsningen ligger i skya har du alltid den siste oppdateringen. Tjenesten er sikret både fysisk, logisk og på datanivå, samtidig som den tilbyr bedriftstilpassede brukerkontroller for ytterligere sikring. Blant annet er det 24-timers overvåkning av datasentre, kryptering av dokumenter, trusselhåndtering og sikkerhetsovervåking og mulighet for å sende krypterte e-poster.

4) Høy stabilitet med 99,9 % oppetid

Microsoft garanterer deg en oppetid på 99,9 %. De har flere datasentre rundt i verden, og dersom det skulle forekomme nedetid på noen av disse, blir du automatisk flyttet over til et annet uten at du legger merke til det.

5) Kan bygges ut etter behov

Avhengig av hvilke pakker du velger, får du tilgang til ulike programmer. Velger du Office 365 fra Serit får du blant annet Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Sharepoint og Microsoft Teams i basispakken.

6) Microsoft Teams gjør samarbeidet enklere

Med Office 365 får du med tilleggstjenesten Microsoft Teams.

I Teams kan du opprette team eller grupper, og samle de involverte i et prosjekt. Her kan man kommunisere, dele dokumenter, opprette møter og legge til de verktøyene som er nødvendige for at prosjektflyten og samarbeidet skal bli så bra som mulig.

Her kan du lese mer om Microsoft Teams.

7) Alt i ett-system

Med Office 365 får du et bredt spekter av produktivitetsverktøy for din bedrift, uansett størrelse og bransje. Uavhengig av om du jobber hjemme, på kontoret, på flyet eller på reise har du tilgang til verktøyene og dokumentene du trenger for å få jobben gjort. Du har mulighet for samhandling gjennom Skype, chat og e-post, og verktøyene du trenger for tekstbehandling, presentasjoner og kalkyler.

8) Frigi tid, overlat resten til oss

Selv i den minste Office 365-pakken fra Serit følger e-post med. Sett bort driften av e-post og brukere til oss, slik at du kan fokusere på bedriftens kjerneoppgaver. Løsningen følger brukeren og alle får tilgang til sin e-post og sine verktøy fra alle sine enheter. Alle dokumenter, innstillinger og egendefinerte ordlister følger også med.

Vi gir dere full opplæring slik at dere får utnyttet systemet fra første dag, og dere kan alltid kontakte support dersom noe skulle dukke opp.

Derfor skal du velge Serit som leverandør av Microsoft Office 365

Serit er Norges største SMB-partner på Office 365, og er gullsertifisert Microsoft-partner på flere områder.

Se priser og ulike pakker for Office 365 fra Serit her, og ta kontakt dersom du ønsker å høre mer.