Når du skal kjøpe en PC, bør det være med en visshet om at du velger en maskin som setter sikkerheten høyt. På den måten er IT-sikkerhet ikke lenger et valg, men en tvingende nødvendighet.

Vær trygg på nett og på jobben

Beskytt deg og dine ansatte med verdens sikreste PC.

Serit ønsker å skape trygghet rundt IT. Dette gjør vi gjennom god rådgivning, og ved å tilby de smarteste løsningene og de tryggeste produktene. Vi er aldri langt unna kundene våre.

Virksomheter som eier datautstyr er ansvarlig for at nødvendige sikkerhetstiltak til enhver tid er på plass, og for å verne om bedriftens verdier og informasjon. Dagens moderne trusler gjør det krevende og kostbart å gjøre dette alene. Med verdens sikreste datamaskiner, og Serit på laget, kan du være sikker på at enhetene, dataen, identiteten din og dine kunders data, er trygge.

Valgene du tar når du kjøper PC påvirker deg og dine kollegers sikkerhet, både på jobb og privat. Vær trygg på nett, jobb trygt på kontoret, og vær trygg når du er på farten. Velger du riktig PC med robuste sikkerhetsfunksjoner, er du trygg uansett hva som måtte ramme deg og uansett hvor du måtte befinne deg.

Vil du vite mer om PC-sikkerhet? Chat med oss eller ta kontakt her. 

Nederst finner du en referanse fra en av våre kunder som har kjøpt inn X360, samt en artikkel om grunnleggende elementene og tips for å sikre PC-sikkerhet for deg selv og din bedrift.

Velg PC-er som gir en bekymringsfri hverdag   

Vi tilbyr HP EliteBook som er verdens tryggeste og mest brukervennlige PC-er. De vil gi deg alt du trenger for en bekymringsfri hverdag. De har det nyeste av HP sikkerhetsfunksjoner, som sikrer at du kan surfe trygt på nettet, unngå visuelle hackere, samt effektive samhandlingsverktøy som hjelper deg å holde produktiviteten oppe.

EliteBook 800-serien med Intel® Core™ i7 vPro™ prosessor, har et stilrent design, er brukervennlig og har effektive samhandlingsverktøy som hjelper deg med å holde produktiviteten oppe. Med avanserte sikkerhetsfunksjoner (se oversikt under) kan du surfe trygt på nettet, unngå visuelle hackere samt overvåke og gjenopprette BIOS-minnet automatisk.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, and Intel Optane are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Bruk tiden på verdiskaping, ikke på dårlige PC-løsninger og unødvendige bekymringer

Med verdier som sikkerhet, kompetanse og trygghet gjør vi kundene våre bedre, og følger dere tett opp hele veien. Snakk med oss! Klikk på knappene under og les om de ulike PC-ene i vår nettbutikk.

Kjøp HP EliteBook x360 1030 G3 – 13.3 her’’’ Kjøp HP EliteBook x360 1040 G5 – 14 her’’ Kjøp HP EliteBook 840 G5 – 14 her’’

Sikkerhetsfunksjoner

HP SURE START

HP SURE START

Beskytt PC-en med maskinvareforsterket selvreparerende beskyttelse med HP Sure Start Gen42 som automatisk gjenoppretter BIOS.

HP SURE RUN

HP SURE RUN

Ved hjelp av selvreparerende beskyttelse kan du holde kritiske programmer og prosesser i gang selv om skadelig programvare prøver å avslutte dem.

HP SURE RECOVER

HP SURE RECOVER

Gjenopprett PC-en til den forrige avbildningen gjennom en nettverkstilkobling raskt og sikkert med HP Sure Recover.

HP SURE CLICK

HP SURE CLICK

Bidra til å beskytte PC-en mot nettsteder og PDF-filer i nettleseren som er infisert med skadelig programvare, ransomware eller virus.

HP SURE VIEW

HP SURE VIEW

Beskytt umiddelbart mot visuell hacking med HP Sure View Gen26, en valgfri integrert personvernskjerm.

HP MULTI-FACTOR AUTHENTICATE

HP MULTI-FACTOR AUTHENTICATE

Styrk sikkerheten ved å bruke opptil tre godkjenningsfaktorer, inkludert fingeravtrykk og ansiktsgjenkjenning.