Fremhevet bilde

Apple styrker tilbudet i bedriftsmarkedet

Det har vært en begivenhetsrik høst for Apple, med en rekke lanseringer som styrker tilbudet til virksomheter som satser på Mac og iOS for bedriftens ansatte.

Nye produktoppdateringer for iPad og Apple Watch, sammen med iOS 14, iPadOS 14 og watchOS 7, legger grunnlaget for økt effektivitet, strømlinjeformet arbeidsflyt og samarbeid for de ansatte. Nye plattformoppdateringer skaper et enda bedre driftsmiljø og øker IT-avdelingens kontroll med sikkerheten. Og enhetene fortsetter å utvikle seg, med nye versjoner av iPhone, ny iPad Air, MacBook Pro med Apples egen M1-chip og Apple Watch Series 6.

Apple sine produkter er enkle å bruke, sikkert og kraftig. Produktene leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din.

Oppdateringer som øker produktiviteten

iPadOS 14 introduserer nye funksjoner som drar nytte av den store Multi-Touch-skjermen på iPad. Du kan multitaske og enkelt bevege deg mellom flere programmer samtidig, hente innhold fra et dokument og bruke det i en epost og benytte Apple Pencil og Skrible til å skrive i alle typer tekstfelt.

Med iOS 14 får du et helt nytt, kompakt brukergrensesnitt, redesignede widgeter, forbedringer av personvernet og systemomfattende oversettelsesfunksjoner som gjør det enda enklere for ansatte å gjøre mer – sammen og i alene, uavhengig av hvor de befinner seg.

Økt kontroll for IT-avdelingen

Med oppdaterte OS og plattformtjenester blir det enda enklere for IT-avdelingen å administrere og rulle ut ny funksjonalitet, styrke sikkerheten og levere et godt arbeidsmiljø til de ansatte. I iOS 14 og iPadOS 14 kan apper nå merkes som ikke-slettbare, mens de fremdeles tillater tilpasning av Hjem- skjermen. Dette egner seg spesielt godt for virksomhetskritiske apper som VPN eller kommunikasjonsløsninger.

I forbindelse med utrulling og installasjoner er det også utviklet ny funksjonalitet som lar IT-medarbeidere hoppe over flere skjermer i oppsettassistenten og velge å angi en spesifikk tidssone for hver enkelt enhet uten å bruke stedstjenester.

Apple har produkter med en ytelse og funksjonalitet som setter nye standarder for bærbare produkter. 

Finansiering som er like unik som bedriften din

Finansieringsløsninger fra Apple Financial Services gjør det enklere enn noensinne å ta i bruk Apple-produkter i virksomheten på en oversiktlig og kostnadseffektiv måte.

  • Fleksible oppgraderingssykluser – gjennom en løsning som dekker dagens behov og ha alternativer for fremtiden.
  • Presis og enkel avtale – du får akkurat det du trenger for å drive enkelt og kostnadseffektivt.
  • Nyskapende betalingsstrukturer – Apple priser den høye restverdien på produktene inn i avtalen fra starten av.

Fortell oss litt om hva du lurer på og så tar vi kontakt for en uforpliktende prat

Vårt mål er å gi deg løsningene, opplæringen og støtten du og dine ansatte trenger for å jobbe effektivt og trygt.