Fremhevet bilde

Arrangement:

Prosjektstyring i vår nye normal

Det er få som vil være uenige i at 2020 var et år som snudde en hel del ting på hodet. Året som skapte nye perspektiver, og ikke minst gav oss muligheten til å verdsette de enkle tingene. Måten vi har jobbet på har også endret seg. Flere millioner mennesker måtte lære seg å ta i bruk ny teknologi. De fysiske møtene ble erstattet med Teams, støykansellerende hodesett og webcamera.

Hva vi kan forvente oss av 2021 er ikke lett å si noe om. Vi i Serit håper at vi kan fortsette å utvikle og digitalisere kundene våre slik at – uansett om vi må fortsette på hjemmekontoret – eller vi igjen kan samles på kontoret – så skal ikke kundens digitale plattform stå i veien for en effektiv arbeidshverdag.

Mange av våre kunder erstatter fysiske møter og reiser med digital samhandling internt og eksternt. Mange har tatt i bruk Microsoft Teams som er en av de mest brukte plattformene for digital samhandling. Tett integrert med hele Microsoft 365-løsningen som den er, fungerer den i praksis som et fullverdig kontor – med tilgang på kollegaer, kunder og samarbeidspartnere og kort vei til alt av informasjon, filer og data som trengs i hverdagen.

Samtidig blir effektiv og god prosjektstyring viktigere i en slik hverdag. WorkPoint er en moderne og solid løsning for prosjektstyring som gir kundene våre mulighet til å drive med effektiv prosjektstyring, dokumenthåndtering og rapportering. WorkPoint baserer seg på Microsoft 365 plattformen og er tett integrert med Teams.

Webinar: Prosjektstyring i vår nye normal

Vi ønsker å invitere deg til et webinar den 4. februar klokken 12:30, hvor vi skal snakke om effektiv prosjektstyring i vår nye hverdag. Sammen med vår partner WorkPoint skal vi vise hvordan man med enkle grep kan jobbe mer effektivt med prosjekter, samhandle på tvers av organisasjoner og lokasjoner samt alltid ha full kontroll og styring (Governance) på dokumentasjon og ressursbruk.

Webinaret varer i 30 minutter og passer for deg som ønsker å se på mulige veier til bedre kvalitet, økt effektivitet basert på moderne og brukervennlig teknologi. #daglig leder #ledelse #prosjektstyring

Vi skal snakke om:

  • Teams og WorkPoint for prosjekthåndtering
  • Forenkle hverdagen – mest mulig i Teams
  • Håndtere prosjekt direkte i Teams
  • Jobbe fra hvor som helst, og på alle plattformer
  • Kontroll og styring (Governance) av informasjon