Fremhevet bilde

Arrangement:

Sikrere bedrift

Dagens trusselbilde, viser seg å være svært omfangsrikt, og det nyttiggjøres seg av alle muligheter for å komme inn i ditt system. IT-Sikkerheten er viktigere enn noen gang.


Men; IT-sikkerhet kan ikke utføres med produkter og tjenester alene, da det er menneskene som utgjør den største risikoen.

Vi trenger å etablere en større sikkerhet i bedriften, en mer helhetlig sikkerhet, som omfatter både system og mennesker.

Hvordan skal vi gjøre det? Hvordan skal vi eliminere flest mulig menneskelige feil, når det kommer til IT-Sikkerhet?

Serit har lansert konseptet «Sikrere bedrift» – her tar vi for oss nettopp disse problemstillingene.

Tilbakemelding fra webinar deltager:

“Eg synes foredraget om datasikkerhet var veldig interessant”

Tirsdag 13. april fra 09:00 til 09:45, inviterer vi til webinar om nettopp temaet Sikrere bedrift, med foredragsholder Arild-André Lycke CTO Serit Agder.

Arild vil gå gjennom konseptet «Sikrere Bedrift» steg for steg, og viser deg hvordan du og din bedrift kan tette flest mulige sikkerhetshull, inkludert de menneskelige.

Vi kommer inn på følgende tema:

  • Oversikt over ulike trusselbildene som møter helt vanlige norske bedrifter i dag, uansett størrelse.
  • Tall og statistikker, hvor mye koster egentlig et sikkerhetsbrudd?
  • Kartlegging av IT sikkerhet, hvordan ligger din bedrift an egentlig?
  • Menneskene, hva er det menneskene i organisasjonen egentlig gjør feil mtp sikkerhet? Hvordan skal vi i størst mulig grad forhindre dette?

Vi avslutter med en Spørsmål og svar runde.

Om foredragsholder

Arild-André Lycke bistår daglig bedrifter med sikkerhetsarbeid. Han jobber spesielt tett på sikkerhetsløsningene som retter seg mot den menneskelige faktoren, og hjelper Serit sine kunder med å finne den sikkerhetsløsningen som passer dem.

Arild-André er brennende opptatt av hvordan hackere og svindlere jobber og vil fortelle spennende historier om dette. Hvordan informasjon om bedrifter kjøpes og selges på darkweb, og hvordan hacking og svindel nå selges «Som en tjeneste» på darkweb.

Arild-André går i dybden, og forklarer samtidig på en enkel og forståelig måte hvorfor IT-sikkerhet må tas på alvor, og viser deg hvordan du kan gjøre det.

Sitat fra webinar deltagere Januar 2021:

“Sikkerhet-meget bra og relevant tema””Veldig bra innlegg om datasikkerhet”