Fremhevet bilde

Arrangement:

Webinar: Er du bedriftens største sikkerhetsrisiko?

Er du oppdatert på sikkerhetstruslene i samfunnet og vet du hva du bør gjøre for å sikre deg og din bedrift? Eller er du en av de “naive nissene” som Jørgen Dyrhaug i sin tid anklaget den norske befolkningen for å være i sin opptreden på nettet?

Jørgen Dyrhaug fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) kommer for å oppdatere oss på det siste innen trusselbildet og utfordringer som norske bedrifter opplever med sin nettbruk.

Raymond Utsi og Svein-Ivar Simonsen fra Serit Tromsø tar oss gjennom “Hvordan opprettholde klientsikkerhet i en pandemi-hverdag?”. Videre fokuserer de på:

  • Kjenn dine klienter
  • Sikre dine klienter
  • Backup av klienter og M365
  • Sikkerhetssjekk
  • Sikker sletting
  • MFA

Vår påstand er at dersom du ikke er oppdatert på trusselbildet og sikkerhetsrisikoene, og heller ikke har implementert sikkerhetsløsningene som vi foreslår i dette webinaret, så er du sannsynligvis bedriftens største sikkerhetsrisiko.

Du kan melde deg på webinaret ved å følge linken til egen påmeldingsside nedenfor. Webinaret gjennomføres på Teams, er gratis og åpent for alle. Det er begrenset med plasser, så meld deg på i god tid. Frist for påmelding er mandag 19. april klokken 12:00.

Tid:                             Beskrivelse:

09:00-09:10                Velkommen ved Svenn Hanssen, daglig leder i Serit Tromsø

09:10-09:50                Det nasjonale trusselbildet, Jørgen Dyrhaug, Seniorrådgiver i NSM

09:50-10:10                Praktiske løsninger for en sikrere hverdag, Raymond Utsi – CISO og Svein-Ivar Simonsen – Driftsleder i Serit Tromsø

10:10-10:15                Vi avslutter med eventuelle spørsmål

Får du ikke med deg webinaret?

Får du ikke med deg webinaret, men ønsker å diskutere sikkerheten til din bedrift med en av våre ansatte? Her kan du booke et møte med oss!