Serit Logo

ITstyring

ITstyring har levert IT driftstjenester siden 2012 og har siden oppstarten vokst fra 1 til 5 ansatte og leverer nå sine tjenester til over 400 bedrifter i Kristiansandsområdet. Vi tror på nærhet til kundene og personlig service. Vi mener også at linje-tjenester innenfor IT skal, så langt det er mulig, leveres fra skyen.

Hvor finner du ITStyring?

Kristiansand

Konsulent:

Vi leverer den gode gamle IT-supporten, enten det er via fjernhjelp eller personlig oppmøte hos deg som kunde. Vi hjelper kundene våre med alt fra oppsett av nettverk og printere til servere og arbeidsstasjoner.

Hardware:

Uansett hva du trenger av IT-utstyr så kan vi hjelpe deg. Apple, Microsoft, Samsung, nettverk, laptop, skjerm, printere eller en rar kabel. Vi kan skaffe det. Spør oss!

Sky:

Da vi startet ITstyring tok vi et valg om at vi skulle omfavne skytjenester. Og siden den gang har vi slått av mange servere hvert år hos våre kunder etter å ha flyttet eksisterende tjenester opp i skyen.
Vi har nå over 1700 brukere i Microsoft 365 skyen med tjenester som Exchange, Sharepoint, Teams og Azure. Vi har masse kompetanse på disse tjenestene enten du liker Windows eller Mac best.

Serit:

Som medlem av Serit Gruppen, er vi i dag en del av Norges største IT-gruppe. Dette gir kundene våre tilgang til et landsdekkende og sterkt kompetansenettverk, med rundt 150 engasjerte og dyktige medarbeidere. Det er ingen endring i eierstrukturen til ITstyring. Vi er fortsatt et lokalt eiet selskap.

Våre spesialfelt

Om Serit gruppen

Serit er en av Norges største selvstendige IT-grupper, og har 9 lokalkontor. Vi består av 160 høyt kvalifiserte medarbeidere.

Vi er sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge nære relasjoner for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Gjennom samarbeidet i gruppen har vi tilgang på kompetanse og erfaring som gjør oss til en fleksibel totalleverandør for alle typer bedrifter.

Kontaktinfo

Brukerstøtte

Kundesenter

Fjernstyring

Kontakt oss

Kontakt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.