Serit Logo

Serit Itum

Hvor finner du Serit Itum?

LundeMjøndalenNotodden

Om Serit Itum

Serit Itum ble etablert i 2007 som følge av et behov for lokal og god IT oppfølging i markedet. Siden den gang har selskapet vokst stabilt og blitt en totalleverandør for kontor – hvor spydspissen fortsatt er IT.

Ydmyke for jobben vi gjør for kunden

Sommeren 2013 var vi fem ansatte i Serit Itum . Nå er det seksten personer som jobber i bedriften. Dette er vi stolte av, fordi det vitner om tillit i markedet. Samtidig er vi ydmyke for den jobben vi skal gjøre for deg som kunde.

Konkurransedyktige priser på varer og tjenester

Vi er opptatt av å bli enda bedre på kundeservice, samt å styrke vår posisjon som totalleverandør av IT- og kontorutstyr. I tillegg skal vi fortsatt tilby konkurransedyktige priser på våre varer og tjenester.

Vi finner løsningene som passer dere best

Vi er opptatt av å finne den modellen som passer deg og din bedrift best – enten det er snakk om kontorutstyr eller serviceavtale. Kombinasjonen av lang erfaring og meget dyktige medarbeidere gjør det mulig for oss å skreddersy løsninger etter ditt behov. Visste du for eksempel at vi som autorisert Ricoh Service-partner kan tilby en rekke ulike typer multifunksjonsmaskiner? Eller at vi kan tilby utvikling av programvare?

Vi støtter lokalsamfunnet

Serit Itum  har vært Miljøfyrtårn-sertifiserte som en av tre bedrifter på Notodden siden 2013. Vi støtter også breddeidretten lokalt.

Våre spesialfelt

Kontorutstyr

Serviceavtale

Ricoh Service

Om Serit gruppen

Serit er en av Norges største selvstendige IT-grupper, og har 9 lokalkontor. Vi består av 160 høyt kvalifiserte medarbeidere.

Vi er sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge nære relasjoner for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Gjennom samarbeidet i gruppen har vi tilgang på kompetanse og erfaring som gjør oss til en fleksibel totalleverandør for alle typer bedrifter.

Kontaktinfo

Brukerstøtte

Kontakt oss

Kontakt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.