Fremhevet bilde

Serit Bergen

Hvor finner du Serit Bergen? 

Vi i Serit Bergen skal levere det beste av to verdener; lokalt engasjement og tilstedeværelse – støttet på en nasjonal plattform. Dette vil gi deg som kunde rom for fleksibilitet og vekst, samtidig som vi er en lokal IT partner som prioriterer din bedrift.

Løsninger og tjenester

Serit Bergen er opptatt av å bygge nære relasjoner med næringslivet på Vestlandet for å gjøre IT til et konkurransefortrinn. Hovedfokus vil være knyttet til rådgivningstjenester rundt skybaserte løsninger – enten vi snakker om private datasenterløsninger eller offentlige tjenester som f.eks. Microsoft 365. I tillegg vil vi bistå selskaper med rådgivning rundt driftstjenester totalt sett, hybrid cloud, forretningsrådgivning, konsulenttjenester og generelle IT infrastruktur produkter og tjenester.

Eget datasenter

Med eget datasenter i Jostedalen, BlueFjords, kan vi tilby Norges eneste datasenter bygd med iFortress modulbasert datahall. Datasenteret er bygget med siste tilgjengelig teknologi for å optimalisere kosteffektive løsninger. Datasenteret har 4 kraftverk i umiddelbar nærhet, alle med føringer inn til en av Norges største kraft-huber i Leirdøla, som ligger kun 300 meter fra BlueFjords datasenter. Vi har dermed kortreist, rimelig og ikke minst rikelig med strøm; så grønn som det er mulig å få den!