Fremhevet bilde

Serit Fjordane IT

Hvor finner du Serit Fjordane IT? 

Serit Fjordane IT har tre kontorer i Vestland fylke, og er den største IT-leverandøren i vår region. Du finner oss i Førde, Stryn og Gaupne. Siden oppstarten i 1998 har vi levert tjenester med høy stabilitet, ytelse og trygghet. Gjennom lokal tilstedeværelse i både Sunnfjord, Nordfjord og Sogn, er vi den naturlige samarbeidspartneren denne regionen.
Serit Fjordane IT er Miljøfyrtårn sertifisert og godkjent lærlingbedrift.

Tett og nær dialog med kundene

Vi arbeider i tett og nær dialog med kunde, og har fokus på å videreutvikle IT som et verdiskapende virkemiddel i bedriften. Våre 39 dyktige medarbeidere innehar høy kompetanse innen tjenester som datasenter, IT-rådgiving, infrastruktur, utvikling, digitale tjenester og IT-drift. Vårt kundesenter er alltid bemannet med minimum 3 personer, for å sikre våre kunder god service, samt rask og effektiv support.

Eget datasenter

Med eget datasenter i Jostedalen, BlueFjords, kan vi tilby Norges eneste datasenter bygd med iFortress modulbasert datahall. Datasenteret er bygget med siste tilgjengelig teknologi for å optimalisere kosteffektive løsninger. Datasenteret har 4 kraftverk i umiddelbar nærhet, alle med føringer inn til en av Norges største kraft-huber i Leirdøla, som ligger kun 300 meter fra BlueFjords datasenter. Vi har dermed kortreist, rimelig og ikke minst rikelig med strøm; så grønn som det er mulig å få den!

Serit Fjordane IT er forhandler av Proxmox Server Solutions

Les mer her:

proxmox.com