Fremhevet bilde

ITstyring

Hvor finner du ITstyring? 

ITstyring har levert IT driftstjenester siden 2012 og har siden oppstarten vokst fra 1 til 5 ansatte og leverer nå sine tjenester til over 400 bedrifter i Kristiansandsområdet. 

Vi tror på nærhet til kundene og personlig service. Vi mener også at linje-tjenester innenfor IT skal, så langt det er mulig, leveres fra skyen.  

Konsulent:
Vi leverer den gode gamle IT-supporten, enten det er via fjernhjelp eller personlig oppmøte hos deg som kunde. Vi hjelper kundene våre med alt fra oppsett av nettverk og printere til servere og arbeidsstasjoner. 

Hardware:
Uansett hva du trenger av IT-utstyr så kan vi hjelpe deg. Apple, Microsoft, Samsung, nettverk, laptop, skjerm, printere eller en rar kabel. Vi kan skaffe det. Spør oss!

Sky: 
Da vi startet ITstyring tok vi et valg om at vi skulle omfavne skytjenester. Og siden den gang har vi slått av mange servere hvert år hos våre kunder etter å ha flyttet eksisterende tjenester opp i skyen. 
Vi har nå over 1700 brukere i Microsoft 365 skyen med tjenester som Exchange, Sharepoint, Teams og Azure. Vi har masse kompetanse på disse tjenestene enten du liker Windows eller Mac best.  

Serit:
Som medlem av Serit Gruppen, er vi i dag en del av Norges største IT-gruppe. Dette gir kundene våre tilgang til et landsdekkende og sterkt kompetansenettverk, med rundt 150 engasjerte og dyktige medarbeidere. Det er ingen endring i eierstrukturen til ITstyring. Vi er fortsatt et lokalt eiet selskap.

Support

Hva kan vi hjelpe med?

Ta kontakt