Fremhevet bilde

Serit Itum

Hvor finner du Serit Itum? 

Serit Itum Telemark ble etablert i 2007 som følge av et behov for lokal og god IT oppfølging i markedet. Siden den gang har selskapet vokst stabilt og blitt en totalleverandør for kontor – hvor spydspissen fortsatt er IT.

Ydmyke for jobben vi gjør for kunden

Sommeren 2013 var vi fem ansatte i Serit itum Telemark. Nå er det seksten personer som jobber i bedriften. Dette er vi stolte av, fordi det vitner om tillit i markedet. Samtidig er vi ydmyke for den jobben vi skal gjøre for deg som kunde.

Konkurransedyktige priser på varer og tjenester

Vi er opptatt av å bli enda bedre på kundeservice, samt å styrke vår posisjon som totalleverandør av IT- og kontorutstyr. I tillegg skal vi fortsatt tilby konkurransedyktige priser på våre varer og tjenester.

Vi finner løsningene som passer dere best

Vi er opptatt av å finne den modellen som passer deg og din bedrift best – enten det er snakk om kontorutstyr eller serviceavtale. Kombinasjonen av lang erfaring og meget dyktige medarbeidere gjør det mulig for oss å skreddersy løsninger etter ditt behov. Visste du for eksempel at vi som autorisert Ricoh Service-partner kan tilby en rekke ulike typer multifunksjonsmaskiner? Eller at vi kan tilby utvikling av programvare?

Vi støtter lokalsamfunnet

Serit Itum Telemark har vært Miljøfyrtårn-sertifiserte som en av tre bedrifter på Notodden siden 2013. Vi støtter også breddeidretten lokalt.