Fremhevet bilde

Serit Møre

Hvor finner du Serit Møre? 

Serit Møre er et ledende kompetansemiljø innen teknologi og IT-løsninger i Møre og Romsdal. Vi har 34 dyktige ansatte fordelt på kontorer i Surnadal, Kristiansund og Molde. Bærekraft er en viktig del av virksomheten vår, og er en del av våre verdier og målsetninger. Vi er stolte over at alle våre kontorer er sertifiserte Miljøfyrtårn.

Vi har fokus på helhetlige løsninger for våre kunder, samt det å kunne levere effektive løsninger basert på moderne teknologi. Med god kompetanse og et lokalt datasenter bygget opp på teknologi fra Hewlett Packard Enterprise. Vi leverer og drifter i dag IT løsningene til bedrifter i regionen fra dette datasenteret basert på hybride skytjenester. Store IT-investeringer kan være vanskelig å prioritere, og vi tilbyr derfor alt vi leverer som en tjeneste. Det vil si at kundene våre kan betale en fast pris per bruker per måned.

På kundesenteret vårt sitter det IT-konsulenter som overvåker og drifter kundenes IT-løsninger – samt tar imot henvendelser via kundeportal, telefon eller e-post. Kundesenteret vårt er bemannet døgnet rundt med tilkallingsordning som gjør at vi kan bistå kundene våre ut ifra deres behov.

For å kunne gi kundene våre en god jobbdag har vi et kontinuerlig fokus på å sertifisere og kurse våre dyktige konsulenter slik at vi til enhver tid kan tilby den beste kompetansen i markedet.

Vi jobber for at kunden vår skal ha smarte IT løsninger bygget på riktig teknologi og sikkerhetstjenester som vil resultere i en god jobbdag uten å måtte bruke unødvendig tid og ressurser på komplekse IT-utfordringer.

Besøke oss?

Klikk på linken for å få adressen til våre lokasjoner. Kontorer: SurnadalKristiansundMolde