Fremhevet bilde

Serit Nidaros

Hvor finner du Serit Nidaros? 

Vi i Serit Nidaros har siden 2004 vært opptatt av å bygge nære relasjoner med næringslivet i Trøndelag, for å levere IT som gir økt verdi for våre kunder. Hovedfokuset er knyttet til sikre og fleksible driftstjenester fra våre to datasenter (Trondheim (Dora) og Tromsø) og/eller andre skybaserte tjenester.

Som medlem av Serit AS, er vi i dag en del av Norges største IT gruppe. Dette gir kundene våre tilgang til et landsdekkende og sterkt kompetansenettverk, med rundt 300 engasjerte og dyktige medarbeidere.

Serit Nidaros tilbyr konsulenttjenester, rådgivning og leveranser innenfor følgende områder:

Hardware og IT-infrastruktur

Våre løsninger for en effektiv IT-arkitektur omfatter hele plattformen. Klient, nettverk, servere, lagring og programvare som binder disse sammen på en sømløs og effektiv måte.

Sky- og samhandling

Våre sky- og samhandlingstjenester vil forenkle IT-hverdagen og knytte de ansatte sammen, slik at de kan jobbe mer effektivt og få større fleksibilitet.

Drift

Vi tilbyr en rekke drifts- og skytjenester fra våre datasenter. Våre tjenester er bygd for å gi kunden en enklere hverdag med høy grad av oppetid. Vi tilbyr skalerbare tjenester for SMB-markedet og skreddersøm for store bedrifter med spesielle behov. Tjenestene leveres med utgangspunkt i våre datasenter i Trondheim og Tromsø. Vår servicedesk gir deg som driftskunde hurtig løsningstid på saker per telefon eller fjernhjelp.

Konsulenttjenester

Vi tilbyr konsulenttjenester og rådgivning innen et bredt spekter av IT til en rekke kunder. Våre erfarne rådgivere vil kunne gi anbefalinger i valg av løsninger som passer din organisasjon avhengig av hvilken fase du er i utviklingsmessig. Noen ganger er kombinasjoner av tradisjonelle og skybaserte løsninger det som skal til for å gjøre kunden mer effektiv. Vi har spesielt fokus på å bygge kompetanse på Microsoft-plattformen.

Våre dyktige konsulenter besitter den kompetansen din bedrift har behov for. Benytt våre dyktige prosjektledere, rådgivere og konsulenter når bedriften din trenger ekspertkunnskap, ekstra arbeidskapasitet eller en kombinasjon av disse.