Fremhevet bilde

Datalink IT blir med i Serit

Serit Gruppen har vokst enda litt til og det er veldig hyggelig å si “Velkommen” til Datalink IT og Jan Christiansen i Sandnessjøen som ny franchisetaker. Jan så oppslaget i Helgelands Blad der Serit søkte etter lokale partnere, og etter en raskt prosess der det fort ble tydelig at vi både fant tonen og hadde samme prioriteringer, er Datalink IT nå en del av Serit Gruppen.
 
Jan driver akkurat nå virksomheten alene, men har to ansatte på vei inn i løpet av sommeren. Med andre ord liten tvil om at han deler Serits vekstambisjoner :)
 
Datalink IT er en driftspartner for virksomheter over hele Helgeland, med kunder i Mo i Rana i nord, via Mosjøen og ned til Brønnøysund i sør. Det handler, naturlig nok, mye om Microsoft 365 og skyløsninger for kunder med varierte behov, men Datalink IT leverer også råd og prosjekter og har ansvaret for små og store nettverksinstallasjoner. En av dem på Scandic-hotellet i Sandnessjøen, der Jan i praksis også er resten av IT-avdelingen for hotellet.
 
En annen kunde, den største, er Seløy Undervannservice som også bruker Datalink IT som sin egen IT-avdeling.
 
Vi gleder oss til å støtte Jan og de neste ansatte i arbeidet med å levere gode og lokale IT-tjenester og produkter til en stadig større del av virksomhetene på Helgeland – og til å benytte oss av Datalink IT sin kompetanse i samarbeidsprosjekter i Serit Gruppen.