Fremhevet bilde

Dell Unified Workspace skaper en trygg og moderne arbeidsplass

Unified Workspace er et IT-konsept som gir dine ansatte en sømløs og effektiv arbeidshverdag. Ved hjelp av en rekke tjenester og løsninger skreddersyr Dell Technologies hvordan din bedrift arbeider. 

– Det viktigste vi tilbyr kunder er en åpen diskusjon rundt behovene deres. Det kan være cloud-løsninger, nye PCer eller oppdaterte servere. Hver bedrift er unik, og våre eksperter, sammen med Serit, finner den beste løsningen for din bedrift, sier produktsjef i Dell Norge, David Hall. 

Unified Workspace konseptet består av fire kategorier som tilpasses kundens behov. Kategoriene er: 

Deployment – Dell sparer tid og fraktkostnader på å sende ferdig installert PC direkte til sluttbrukeren. Maskinen må ikke innom IT avdelingen for å bli gjort klar og Dell reduserer både tidsbruk og frustrasjon. 

 – Avhengig av hvilke programmer som er installert, kan sluttbrukeren komme i gang selv med sin nye PC på bare 15 minutter, forteller Hall stolt. 

Management – For administrasjon av PCene bruker Dell Microsoft Intune eller VMware Workspace One. Kundene velger selv hvilket MDM (modern device management) de ønsker å benytte. 

– Uansett hva kunden velger er vi i Dell forberedt på å jobbe med kunden for å finne frem de beste løsningene, sier Hall. 

Service & Support – Dell sin ProSupport er åpen hele døgnet, 365 dager i året. I tillegg tilbys flere alternativer som kundene kan velge mellom for å skreddersy sin pakke, 

– Å levere god service er noe vi er svært stolte av. I dag er bedrifter mye mer mobile enn før og det er viktig å være tilgjengelig i hele verden, forteller Hall. 

Security – Dell tar sikkerhet på alvor. Som med service-tjenester, kan også kunden velge blant flere sikkerhetstjenester. Blant annet kan du få diverse krypteringssoftware, anti-virus, responsplaner for angrep, IR kamera og kontinuerlig overvåking fra Dell sine globale sikkerhetssentre. 

– Mye av sikkerheten vi tilbyr er helt nødvendig på grunn av de nye GDPR-reglene som kom for et par år siden, legger Hall til. 

130 ansatte – 130 kontor 

Før mars 2020, var allerede flere bedrifter på vei over til MDM-verktøy for å håndtere et mer mobilt arbeidsliv. Denne prosessen ble derimot brått akselerert, og bedrifter fikk hastverk med å sette seg inn i MDM samt gi sine ansatte verktøy for å lykkes med arbeidsoppgavene sine hjemmefra. 

– De siste to kvartalene har Dell jobbet ekstremt hardt for å møte en utrolig økning i etterspørsel av tjenester fra vårt Unified Workspace konsept, forteller Hall. 

Også Serit har opplevd en økende etterspørsel den siste tiden. 

– Vi har sett en tydelig vridning de siste seks månedene. Flere kunder har etterspurt teknologien i Unified Workspace for å håndtere alt fra onboarding til salg digitalt, forteller Magnus Vinsrygg, Senior Salgskonsulent og IT-rådgiver i Serit. 

NY ARBEIDSHVERDAG: Flere bedrifter har blitt nødt til å omstille seg til en ny, digital hverdag. 

Sikkerhet og ProSupport 

Mange virksomheter opplever at sikkerhet blir ekstra utfordrende når de ansatte jobber hjemmefra eller fra lokasjoner utenfor kontoret. 

– De digitale sikkerhetstruslene blir stadig flere og trusselbildet mer komplekst, og i Serit er det vår oppgave å ta dette seriøst. Vi anbefaler ofte tjenestene fra Dell Unified Workspace ettersom de svarer på behovene til mange av kundene våre, forklarer Vinsrygg. 

Som kunde av Dell kan man velge et av markedets beste supportsystemer, ProSupport. Med ProSupport og SupportAssist installert, vil du raskt oppdage potensielle feil på CPU, minne, disk, vifte og batteri.  Dette kan sammenliknes med en lokal, intelligent overvåkning som oppdager feil før det blir et reelt problem for sluttbrukeren.  

Feil som blir oppdaget kan meldes direkte inn til Dell sitt supportsenter. En representant fra Dells supportsenter tar kontakt og avtaler tid og sted for teknisk support på stedet. 

– Det er ofte feil som slitasje på batteri, harddisk eller vifter som blir meldt fra til Dell Pro Support fra systemet selv, forklarer Vinsrygg. 

Det viktigste vi tilbyr kundene er en åpen diskusjon rundt deres unike IT behov
– David Hall, Produktsjef Dell Norge 

Sammen om et Unified Workspace 

Unified Workspace forenkler IT-hverdagen til mange bedrifter. 
 
– Tilbakemeldinger vi får går ofte på hvor mye Unified Workspace har forenklet administrasjonen og hvor mye tid som blir spart på at PCer og utstyr sendes direkte til sluttbrukeren, klart til bruk, sier Vinsrygg. 

Tidligere i år lanserte Dell Latitude 9510. Dette er maskin som er bygd for digital samhandling. Maskinen benytter seg av Dell Software Optimizer for å lære hvordan du bruker PCen slik at applikasjonene dine alltid er optimalisert for ditt bruk. Dette gjør PCen rask, enkel å bruke og legger til rette for en effektiv arbeidsdag. 

CTA: Vil du lese mer om Latitude 9510 fra Dell? Klikk her

MODERNE OG FLEKSIBEL: Latitude 9510 fra Dell. 

Invester i virksomheten med Dell Financial Services 

Dell Financial Services tilbyr mange forskjellige muligheter og meget gode vilkår for finansiering ved kjøp av Dell Technologies produkter.  

Akkurat nå tilbyr de 3 måneder betalingsfri avtale med 87% total eierkostnad ved leasingavtale med 12 kvartalsvise betalinger. Gjelder for klientløsninger, servere og nettverk. Tilbudet varer til 31.10.20. Tilbudet gis med forbehold om at kreditt blir godkjent. For mer informasjon ta kontakt med ditt Serit kontor. 

Ønsker du rådgiving rundt IT-løsninger til din bedrift? 

Ta kontakt med ditt nærmeste Serit kontor her!