Den digitale dugnaden

Koronaviruset har skapt en ekstraordinær situasjon for samfunnet vårt. I disse tider må alle bidra, også i den digitale dugnaden.

 

Det aller viktigste vi gjør nå er å begrense smittespredning. Den kampen tar vi, blant annet fra hjemmekontoret. Vi må alle prøve, så langt det lar seg gjøre, å holde hjulene i gang og opprettholde omsetningFor mange ender det imidlertid med kaotiske dager og en rekke tekniske utfordringer. 

Som arbeidsgiver har du ansvar for å sørge for at dine ansatte kan jobbe effektivt og trygt fra hjemmekontor. Sikker kommunikasjon, varslingsrutiner og kontroll over hvilken programvare som installeres på jobb-maskinen er noe av det som bidrar til god og sikker jobbing utenfor kontoret.

 

Female Graphic Designer Working In Creative Office Studio
HJELP NÆR DEG: Våre 29 lokalt eide kontorer står klare for å hjelpe deg med å jobbe trygt og effektivt fra hjemmekontoret.

 

Sammen mestrer vi fremtiden

Vår visjon er «Sammen mestrer vi fremtiden». Det er en visjon som er høyaktuell i dag. Serit-gruppens ambisjon er å være en partner for lokalt næringsliv i Norge. Derfor sørger vi nå for at våre konsulenter skal kunne levere akkurat samme kvalitet til våre kunder som de alltid gjør, til tross for at hverdagen er annerledes for våre 300 ansatte og 29 kontorer

Flere av tjenestene IT-bransjen leverer er sentrale for at samfunnet nå i størst mulig grad skal kunne fungere som normalt. Det er vårt samfunnsansvar at vi lykkes med dette, og det tar vi på alvor. 

Støtter lokalsamfunnet

Serit sin aller største styrke er at vi er nær degikke bare geografisk, men og forretningsmessig. Det er viktig at det finnes lokale kompetente IT-forhandlere i distriktene, som kan støtte lokalt næringsliv. Nå er det viktig at vi som tror på lokalsamfunnet, og ser verdien av å handle lokalt, står sammen. 

Serit skal både støtte lokalt næringsliv, som er under press fra den pågående krisen, og bidra med spennende arbeidsplasser slik at kompetansen blir i distriktene. 

Richard Hægermark,
Administrerende direktør i Serit Gruppen