SharePoint er en samhandlingsplattform fra Microsoft som lar brukerne organisere, lagre og dele informasjon på tvers av enheter.

Enkelt forklart er SharePoint «motoren» i Office 365, som gjør at dokumentflyten og samhandlingen fungerer enda bedre.

I dag passer det for alle bedrifter

SharePoint har eksistert siden 2001, og har utviklet seg kraftig siden den gang, særlig etter at det ble en del av Office 365. Tidligere var det et system for store bedrifter, med en høy investeringskostnad blant annet fordi man måtte ha store interne servere. De siste årene har det skjedd mye både med kostnadsbildet, inngangsporten og brukervennligheten.

Ikke bare et sted å dele dokumenter

Mange tror SharePoint er et sted hvor man lagrer dokumenter, men det er veldig mye mer.

SharePoint er en samhandlingsplattform som gjør det enklere å jobbe i team, mellom avdelinger og på tvers av landegrenser. I SharePoint kan alle i bedriften ha tilgang til alle filer overalt, dele filer på en enkel måte, jobbe i samme dokument – samtidig som alt er trygt lagret i skyen.

SharePoint lærer seg hvordan du jobber

Undersøkelser viser at ansatte bruker 25% av tiden sin på å lete etter informasjon. Dette utgjør en hel arbeidsdag hver uke. Gjennom en «motor» kalt Office Graph lærer SharePoint deg å kjenne, og reduserer tiden brukt på å lete etter dokumenter drastisk. Systemet lærer seg hvordan du jobber, hvem du jobber sammen med, og hvilken informasjon som er relevant for deg.

Du trenger ikke lenger lete etter filer

Med SharePoint trenger du ikke lenger vite hvilken mappe dokumentene dine ligger i. Dokumenter organiseres på en helt annen måte enn tidligere, og SharePoint hjelper deg med å finne alt du trenger. All informasjon blir indeksert, og alle filer er umiddelbart tilgjengelige og søkbare for deg og dine kollegaer.

Fordeler ved Microsoft SharePoint

SharePoint passer alle virksomheter med mer enn én ansatt, og er et godt valg for bedrifter som har informasjon som skal deles på tvers av team og avdelinger.

  • SharePoint fungerer utmerket separat, men også godt sammen med andre Office-programmer
  • De ansatte kan jobbe sammen uavhengig av landegrenser og avdelinger
  • Enklere samhandling for team og prosjekter
  • All informasjon er tilgjengelig overalt, alltid
  • Kan brukes på mobil og PC
  • Høy grad av sikkerhet og trygg skylagring
  • Store tidsbesparelser

Derfor skal du velge SharePoint fra Serit

Serit har lang erfaring med leveranse av SharePoint til små og store bedrifter. Vi har både spiss- og breddekompetanse på samhandlingsplattformen, og kan i utgangspunktet levere så du er oppe og går på én dag.

Vi gir deg full opplæring slik at du og alle dine ansatte kan bruke systemet på en fornuftig måte og få maks utbytte av det.

Kontakt ditt lokale Serit-kontor i dag, for å diskutere hvordan SharePoint kan forenkle hverdagen i din bedrift.