Distribuer viktig informasjon med digitale infoskjermer

Internkommunikasjon på arbeidsplassen er alfa omega. Ledelsen bruker mange ulike kanaler og interne møter for å nå ut til sine medarbeidere med intern kommunikasjon. Ofte kan denne informasjonen være svært viktig og i aller høyeste grad noe de ansatte burde få med seg. Da er det problematisk at mange lar være å åpne e-poster, unngår å logge seg inn i intranettet og ikke opplever interne møter som spesielt konstruktive.

 

Med digitale infoskjermer kan du spre intern informasjon på en mer effektiv måte. Serit leverer, konfigurerer og setter opp digitale infoskjermer fra d:Signage på din arbeidsplass. Skjermene er fleksible og du kan bruke dem på utallige måter, avhengig av hva dine behov er.

Vil du vite mer om d:Signage og hvordan det kan gjør det enklere å kommunisere med dine medarbeidere? Kontakt ditt nærmeste Serit-kontor her, så hjelper vi deg i gang.

Hvorfor digitale infoskjermer?

For dine medarbeidere vil det være attraktivt å jobbe hos en bedrift som benytter seg av moderne, fleksible løsninger. I tillegg kan en moderne infoskjerm bidra til at de ansatte føler seg vel informert om hva som skjer i bedriften ved at de får innsikt i både resultater og interne rapporter.

Med digitale skjermer slipper du å måtte bruke plakater og papirer for å dele intern informasjon. Plakater, papirer og lapper bidrar til å gjøre kontorlokalene rotete og er en mindre profesjonell måte å formidle informasjon på. Med moderne, digitale infoskjermer får du et bedre arbeidsmiljø og medarbeidere som er motivert til å bidra til å holde orden i kontorlokalene.

Her kan du lese mer om digitale infoskjermer og hvordan de kan brukes på arbeidsplassen.

Distribusjon av informasjon på arbeidsplassen

Informasjon på arbeidsplassen kan være så mangt, og hva du velger å bruke din infoskjerm til er opp til deg og de behovene dere har i din bedrift. Skjermene kan brukes til alt fra trivielle ting som når neste sosiale aktivitet vil finne sted, til informasjon om sykefravær, produksjonsresultater og bedriftens måloppnåelse.

Det er også en stor fordel at skjermene som leveres til d:Signage er laget for å være påskrudd i lange perioder. Dette betyr at du blant annet unngår problemer med at statiske elementer i bildet brennes fast i skjermen.

Digitalisering av HMS-prosesser

Digitale infoskjermer kan også brukes til å spre viktig informasjon om HMS på arbeidsplassen. Å ta HMS-hensynet på alvor er lovpålagt, og det kan få alvorlige konsekvenser dersom bedrifter ikke tar det seriøst eller vier HMS-arbeidet nok oppmerksomhet. Dersom du har digitale infoskjermer i din bedrifts fellesarealer, kan disse brukes til å digitalisere HMS-opplæringen de ansatte får og bidra til at flere får meg seg viktig informasjon.

Moderne løsninger levert av Serit

Som en av Norges ledende leverandører av digitale løsninger til små og store bedrifter, sørger vi for at alle dine behov dekkes når du får digitale infoskjermer levert av oss. Vi bistår med alt fra prosjektering, til levering, oppsett og drift av løsningen.

Har du flere spørsmål om digitale infoskjermer? Kontakt oss her for en hyggelig og uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å digitalisere distribusjon av intern informasjon og HMS-prosesser i din bedrift.