Ønsker du et arbeidsverktøy som effektiviserer samarbeid internt i din bedrift? Et verktøy som tilrettelegger for god informasjonsflyt og gir full oversikt over dokument, prosjekt, kunder og avviksbehandling? Et verktøy som gjør deg trygg på hvem som har tilgang til hvilke dokument? Da bør du se nærmere på DROPS.

Drops SharePoint
Fra 79,- pr. mnd. pr. bruker
Ta kontakt
DROPS GIR DEG:
  • Brukervennlig meny for administrator og bruker
  • Enkel og oversiktlig tilgangsstyring
  • Dokumenthåndtering. Eget sted for maler og systemdokument.
  • Tilgangstyrte prosjektområder
  • Kunderegister (CRM)
  • Avvikshåndtering
  • Personal- og HMS-håndbøker

Serit iDrift har forenklet SharePoints gode rammeverk og laget en brukervennlig løsning både for sluttbruker og administrator. Løsningen gir deg dokumenthåndtering med enkel og sikker tilgangshåndtering, kunderegister, prosjektoversikt, avvikshåndtering, håndbøker og egne områder for dokumentmaler og systemdokument. Løsningen er sømløst integrert med Microsoft Office produkt som Word, MS Project, etc.

DROPS integrasjoner og tilpasninger

DROPS SharePoint kan integreres mot eksisterende ERP-løsning for uthenting av nøkkelinformasjon eller tilpasses til de behov din bedrift måtte ha. Ta kontakt på kontakt@idrift.serit.no for en demonstrasjon eller les mer om pris og de ulike funksjonalitetene under bildet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Effektiv arbeidsdag til en fornuftig pris

Engangskost
Oppstart kr. 9 900,-
Månedlig kostnad
1-10 brukere kr. 249,- pr. bruker pr måned.
11-49 brukere kr. 199,- pr. bruker pr måned.
50-99 brukere kr. 129,- pr. bruker pr måned.
100+ brukere kr. 79,- pr. bruker pr måned.

 

Tilpasninger og integrasjoner kan lages basert på bedriftens behov. Dette prises i eget prosjekt. Alle priser er eksklusiv MVA.

(mer…)