Fremhevet bilde

IT-konsulent og rådgivning

Vi tilbyr konsulenttjenester, prosjektledelse og rådgivning til en rekke kunder i privat og offentlig sektor. Våre erfarne ansatte vil kunne gi anbefalinger i valg av løsninger som passer din organisasjon avhengig av hvilken fase du er i utviklingsmessig. Noen ganger er kombinasjoner av tradisjonelle og skybaserte løsninger det som skal for å gjøre kunden mer effektiv.

Trenger du bistand, har vi tradisjon for å leie ut våre konsulenter som integrerte medlemmer av kundens team over en lengre periode. Samtidig har vi også en pool av konsulenter som er tilgjengelige på kort varsel for mindre oppdrag og vi kan skreddersy avtaler som sikrer kunden tilgang til riktig kompetanse til riktig tid.

Noen av våre kjernekompetanser er:

  • Informasjons- og systemarkitektur
  • Microsoft 365 plattformen, herunder Teams, Power BI, PowerApps, Exchange, SharePoint og Skype
  • Nettverk- og sikkerhetsarkitektur
  • Prosjekt- og prosessledelse etter PRINCE2 og ITIL-rammeverkene
  • Sikkerhetstjenester inklusiv informasjonssikkerhet, brannmurteknologi, sikkerhetsledelse, GDPR-prosjekter, ROS-analyser, sikkerhetspolicy, beredskapsplaner, revisjon, analyse av sikkerhetsnivå
  • Skytjenester og migrering til sky basert på Azure

Vi har også kompetanse på en rekke teknologier som for eksempel VMware, Citrix, Nutanix, Veeam, Windows Server, Kubernetes, Fortinet, Aruba, Cisco, møteromsløsninger, HA-systemer og disaster recovery.

Ta kontakt i dag så forteller vi mer om våre tjenester