Alta

Serit Eltele ble etablert i 1998 og har i dag vel 40 ansatte, fordelt på vårt hovedkontor i Alta og våre avdelingskontorer i Vadsø og Molde. Gjennom gode samarbeid med en rekke bransjer i mange år, har vi utviklet et betydelig fagmiljø som i dag utgjør det største IT-miljøet i Finnmark.

Gjennom et samarbeid med oss får våre kunder tilgang til solid kompetanse innenfor nettverksinfrastruktur, datasikkerhet, samhandling, drift og support, datalagringstjenester og skytjenester, programvareutvikling, lisenser og datautstyr. Vi har solid kompetanse innen total drift av offentlige virksomheters IT-hverdag. Serit Eltele er også godt i gang med å levere høyteknologiske velferdsløsninger til 11 kommuner i Finnmark fylke.

Som medeier i Serit AS er vi en del av landets største IT-kjede. Dette gir kundene våre tilgang til et landsdekkende og sterkt kompetansenettverk, med rundt 300 erfarne konsulenter. Vi vektlegger det å være til stede lokalt, og jobber for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Serit-samarbeidet styrker vår posisjon som en komplett IT-leverandør for alle typer bedrifter.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Du finner oss i Kunnskapsparken.

Adresse: Markedsgata 3, 9504 Alta | Postboks 1183, 9504 Alta
Telefon: 400 16 300
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.