Arendal

Serit Østereng IT har har tre lokalkontorer på Sørlandet. Et i Arendal, Kristiansand og Lyngdal. I Arendal har vi et sterkt kompetansemiljø innen rådgivning og leveranse, og et bredt spekter av IT-tjenester til bedriftsmarkedet.

Vår lange historie starter helt tilbake til 1938, og dette har gitt oss unik en mulighet til bygge opp en solid kunnskap om våre kunder og deres forretningsdrift. Det er et godt utgangspunkt for å lykkes i vår målsetning om å inspirere, levere og forbedre. Vi vil alltid sette av tid til å forstå din forretning og gi gode råd før valg av løsning. Vi vil være en kompetent, nytenkende og langsiktig partner som tar ansvar for din forretningsutvikling.

Vi gjør våre kunder effektive og lønnsomme

Vi i Serit Østereng IT lever av å gjøre våre kunder mer effektive og lønnsomme. Vår løsning er komplett; produkter, programvare, opplæring og kundestøtte kan alt leveres og vil inkluderes i en og samme månedspris. Dette er fullt ut skalerbart opp og ned. Det kreves ingen annen investering utover den tiden vi trenger med din bedrift. Sammen tilpasser vi våre tjenester til din organisasjon slik at resultatet blir optimalt.

les mer

Office 365

Serit Østereng IT er som en av få i regionen sertifiserte rådgivere innen Office 365 skytjenester. Vi kan bistå dere i å velge de rette verktøyene for din bedrift.  Serit Østereng IT er lokale på Sørlandet, men likevel av en såpass størrelse at du får alt du trenger på ett sted.

Handels- og kassaløsning

Vi leverer tjenesten Kassasystem POS for en trygg og enkel butikkdrift. Kassasystem POS er et butikkdata samt ordre/lager/faktura-system for riktig og enkel forretningsdrift.  Vi har en egen kundeservice som bistår med problemløsning og spørsmål hele avtaleperioden. Vi er tilgjengelig på telefon hele døgnet året rundt for å støtte deg best mulig.

Informasjonshåndtering

Vi er også eksperter på informasjonshåndtering, og hjelper deg med å håndtere og forvalte informasjon på en sikker og effektiv måte. Vårt team vil gjennom digitalisering og automatisering effektivisere kjerneprosesser i bedriften.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Frolandsveien 6, 4847 Arendal
Telefon: 45 25 90 10
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.