Bergen

Vi i Serit Bergen skal levere det beste av to verdener; lokalt engasjement og tilstedeværelse – støttet på en nasjonal plattform. Dette vil gi deg som kunde rom for fleksibilitet og vekst, samtidig som vi er en lokal IT partner som prioriterer din bedrift.

Digitaliseringsbølgen treffer alle bransjer og virksomheter. Ingen sitter med fasiten, og mer enn noensinne før, må en tenke ut av boksen om man skal lykkes. I dag må ledelsen av SMB-bedrifter forholde seg til buzzword som Internet of Things (IoT), Cloud, Machine Learning og disruptiv teknologi. Markedet er definitivt i endring, og da må selvsagt IT leverandørene ikke bare følge etter, men bane veien inn i fremtiden for å bedre kunne bistå kundene med rådgivning. Dette er et område hvor vi skal være best!

I Bergen har vi to kontorer. Serit Bergen og Serit iDrift.

Serit iDrift betjener driftskunder fra sitt kontor på Os, og de har kontor på Kokstad. Serit iDrift supplerer Serit Bergen, særlig gjennom satsing på systemutvikling, web- og apputvikling, og egne produkter. Spør gjerne Serit Bergen om disse tjenestene. Serit iDrift lager bl.a. spesiallagede programmer, integrasjoner, webløsninger, websider og mobilapper. Vi har også våre egne produkter: Drops, en gjennomarbeidet Sharepoint-løsning, og LettNett, et funksjonsrikt nettsidekonsept med lav inngangspris.

les mer

Serit Bergen leverer det beste av to verdener

Lokalt engasjement og tilstedeværelse – støttet på en nasjonal plattform. Dette vil gi deg som kunde rom for fleksibilitet og vekst, samtidig som vi er en lokal IT partner som prioriterer din bedrift.

Vi ble etablert i Bergen våren 2018 som et selskap i Serit-kjeden med tette bånd til Serit Fjordane IT som største eier. Førstemann om bord var Frode Løndal. Frode med sin lange erfaring fra større og mindre IT selskaper i Bergen går inn i stillingen som daglig leder. I tillegg har selskapet fått om bord Arild Pedersen i rollen som salg og markedssjef. Arild har over 20 års erfaring innen IT bransjen i Bergen. Flere konsulenter har signert i løpet av høsten, og vi er i dialog med flere spennende og kompetente personer.

Løsninger og tjenester

Serit Bergen er opptatt av å bygge nære relasjoner med næringslivet på Vestlandet for å gjøre IT til et konkurransefortrinn. Hovedfokus vil være knyttet til rådgivningstjenester rundt skybaserte løsninger – enten vi snakker om private datasenterløsninger eller offentlige tjenester som f.eks. O365. I tillegg vil vi bistå selskaper med rådgivning rundt driftstjenester totalt sett, hybrid cloud, forretningsrådgivning, konsulenttjenester og generelle IT infrastruktur produkter og tjenester.

Eget datasenter

Med eget datasenter i Jostedalen, BlueFjords, kan vi tilby Norges eneste datasenter bygd med iFortress modulbasert datahall. Datasenteret er bygget med siste tilgjengelig teknologi for å optimalisere kosteffektive løsninger. Datasenteret har 4 kraftverk i umiddelbar nærhet, alle med føringer inn til en av Norges største kraft-huber i Leirdøla, som ligger kun 300 meter fra BlueFjords datasenter. Vi har dermed kortreist, rimelig og ikke minst rikelig med strøm; så grønn som det er mulig å få den!

Serit AS er en av Norges største IT-kjede. Dette gir kundene våre tilgang til et landsdekkende og sterkt kompetansenettverk. Vi vektlegger det å være til stede lokalt, og jobber for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Serit-samarbeidet styrker vår posisjon som en komplett samarbeidspartner innen digitalisering.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

 

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

 

Adresse: Thormøhlensgate 49A, 5006 Bergen
Telefon: 98 24 03 60
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.