Førde

Serit Fjordane IT har tre kontorer i Sogn og Fjordane, og er fylkets største IT-leverandør. Du finner oss i Førde, Stryn og Gaupne. Siden oppstarten i 1998 har vi levert tjenester med høy stabilitet, ytelse og trygghet. Gjennom lokal tilstedeværelse både i Førde, Stryn og Gaupne er vi den naturlige samarbeidspartneren i fylket.

Tett og nær dialog med kundene

Vi arbeider i tett og nær dialog med kunde, og har fokus på å videreutvikle IT som et verdiskapende virkemiddel i bedriften. Våre 27 dyktige medarbeidere innehar høy kompetanse innen tjenester som datasenter, IT-rådgiving, infrastruktur, utvikling, digitale tjenester og IT-drift.

les mer

Serit Fjordane IT har en solid økonomi og innehar AAA-rating fra Dun & Bradstreet. Historisk har bedriften levert positivt resultat hvert år siden oppstarten i 1998, og omsetning i 2016 var 72 mill NOK.

Samfunnsansvar

Serit Fjordane IT er 100% eid av ansatte, og man har fokus på at bedriften skal være en god og sikker arbeidsplass der trivsel, godt humør og mulighet for egen utvikling er sentrale begreper.

Vi har stort fokus på samfunnsansvar gjennom vårt sponsorat og støttearbeid, der vi bidrar både med kompetanse og økonomiske midler innen ulike sportsgrener, kulturarrangement og frivillighetsarbeid. Vi har fokus på å fordele tilgjengelige midler likt i regionen, spesielt mot tiltak for barn og unge.

Vi tar også årlig inn lærlinger, og de siste årene har vi tatt inn tre hvert år. Dette er med på bygge kompetanse i fylket, og bygge flere arbeidsplasser. Dette er vi stolte av.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

 

Adresse: Firdavegen 5, 6800 Førde
Telefon: 98 24 03 60
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.