Gaupne

Vi er Sogn og Fjordanes største IT-leverandør, og har tre lokalkontorer. Du finner oss i Førde, Stryn, og Gaupne. Siden oppstarten i 1998 har vi levert tjenester med høy stabilitet, ytelse og trygghet. Gjennom lokal tilstedeværelse på flere steder er vi den naturlige samarbeidspartneren i fylket.

Vi fokuserer på en tett og nær dialog

Vi arbeider alltid i tett og nær dialog med kunde, og har fokus på å videreutvikle IT som et verdiskapende virkemiddel i bedriften. Serit Fjordane IT er 100% eid av ansatte, og man har fokus på at bedriften skal være en god og sikker arbeidsplass der trivsel, godt humør og mulighet for egen utvikling er sentrale begreper.

les mer

Våre 27 dyktige medarbeidere innehar høy kompetanse innen tjenester som datasenter, it-rådgiving, infrastruktur, utvikling, digitale tjenester og it-drift. Serit Fjordane IT har en solid økonomi og innehar AAA-rating fra Dun & Bradstreet. Historisk har bedriften levert positivt resultat hvert år siden oppstarten i 1998.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

 

Adresse: Øyagata 10A, 6868 Gaupne
Telefon: 98 24 03 60
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.