Harstad

Serit IT Partner er det største kompetansemiljøet innen IKT-løsninger til offentlig og privat sektor i Hålogalandsregionen. Vi har etter etableringen i 2001, vokst til 23 ansatte fordelt på våre kontorer i Harstad og Sortland. Gjennom vårt eierskap i Serit-kjeden er vi også en del av et landsdekkende forhandler- og kompetansenettverk.

Moderne teknologi gir bedre arbeidsflyt

Vi jobber hver eneste dag for å bidra til at kundene våre tar i bruk moderne teknologi og sikrer bedre arbeidsflyt på en sikker måte. Dette skal sørge for økt konkurransekraft og større arbeidsglede for våre kunder og våre kunders ansatte i Hålogalandsregionen.

les mer

Det fundamentale skal fungere

Det er viktig for oss at det fundamentale alltid fungerer. Dette betyr at vi investerer tungt i kompetanse rundt infrastruktur, datarom og datasentertjenester. Vi er deleier av Trollfjord IKT Senter på Stokmarknes, noe som gir oss muligheten til å levere de beste tjenestene fra et av Nordens sikreste datasenter (Tier 3).

• Vi tilpasser våre leveranser til hver enkelt kunde (stor fleksibilitet)
• Vaktordning 24/7
• Enkelt å kombinere med eksterne skyleverandører (Azure, AWS, Google, annen tjeneste) og utstyr on premise hos våre kunder. Mange kunder ønsker IKKE å flytte data ut av landet, men vil ha dette lokalt eller nært (nasjonalt)
• Konkurransedyktig både i pris og i tilgjengelighet

Ting må henge sammen

Ting må henge sammen. Vi skal ha de beste konsulentene som alltid fokuserer på å levere helhetlige løsninger og optimal drift tilpasset den enkeltes behov. Dette betyr at løsninger fra våre leverandører integreres på en måte som bidrar til at teknologi gjør en tydelig og positiv forskjell for våre kunder. Våre konsulenter vet hva dette betyr.

Sikkerhet er et ufravikelig krav

For oss og våre kunder, er sikkerhet er et ufravikelig krav. Vi har et svært tett samarbeid med de beste sikkerhetsmiljøene i Norge og vi lar heller være å bygge løsninger enn å gå på akkord med sikkerheten. Våre konsulenter har dette på agendaen hver eneste dag.

Serit Harstad arrangerte en sikkerhetskonferanse i juni, som ble dekket av NRK Tromsø. Her kan du høre og se intervju med Roar Thon i Nasjonal Sikkerhetsmyndighet og vår egen Eirik Berg uttalte seg rundt sikkerhet:

Mennesker jobber best sammen

Vi tror at mennesker jobber bedre sammen. Uavhengig av om de sitter i samme møterom eller jobber langt fra hverandre. Vi har bred og rik kompetanse rundt samhandling- og kommunikasjonsløsninger, samt telefoni. Vi skal være med å sørge for at folk jobber bedre sammen.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester 

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Seljestadveien 78 A, 9407 Harstad
Telefon: 77 00 27 50
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.