Kokstad

Serit iDrift er et ledende kompetansemiljø innen IT-løsninger for bedriftsmarkedet på Vestlandet. Nærhet til kundene er viktig for oss. Derfor er våre 40 ansatte fordelt på 7 lokasjoner i regionen; Haugesund, Husnes, Stord, Bømlo, Os, Forsand og Kokstad utenfor Bergen.  Vi er en godkjent lærling bedrift.

Alltid på!

Som IT-leverandør er det viktig at vi er tilgjengelige for kundene våre gjennom velprøvde vaktordninger og et velfungerende supportsenter. Vi jobber kontinuerlig med å yte god service ovenfor våre kunder, samtidig som vi opprettholder kompetansen til å håndtere dagens- og morgendagens IT-utfordringer. For å skape forutsigbarhet for deg som kunde kan du hos oss inngå leieavtaler både på produkt og tjenester til en fast pris pr. mnd.

Våre tjenester:

Serit iDrift tilbyr konsulenttjenester, rådgivning og leveranser innenfor følgende forretningsområder:

les mer
IT-Drift og maskinvare

Serit iDrifts kjerneområde er sikker drift og overvåking av våre kunders IT-løsninger. Vi har ansvaret for flere tusen arbeidsstasjoner – spredt over hele verden. Med 15-års erfaring leverer vi komplette IT-løsninger med kvalitet fra verdensledende produsenter. Les mer om driftstjenester her eller ta kontakt med oss for en samtale.

Program- og systemutvikling

Vi leverer spesialutviklede løsninger og integrasjoner som sikrer at IT-systemene blir tilpasset organisasjonen og oppgavene som skal løses – ikke omvendt. Vi er derfor opptatt av å sette oss inn i kundens metoder og prosesser for at sluttproduktet skal fungere best mulig i kundens miljø. Les mer

Webutvikling

Gode nettsider er en viktig del av din bedrifts digitale identitet og kommunikasjon.

Vi brenner for at våre digitale løsninger skal virke optimalt og at de skal føles bra, i lang fremtid. Ikke bare for de som besøker nettsiden, men også for deg som bruker web som arbeidsverktøy hver eneste dag. Vi er aldri redde for å prøve ut nye muligheter, men det er kvaliteten på vårt arbeid og løsningene vi finner sammen med våre kunder som er vårt hovedfokus. Alltid. Les mer om webutvikling her.

Telekom

Med dagens behov for informasjons- og kommunikasjonsflyt øker behovet for et profesjonelt bedriftsnettverk og fleksible tekniske løsninger. Med gode løsninger vil du oppleve effektivitet og fornøyde medarbeidere. Vi har kompetanse og produkter som vil gi deg en optimal arbeidsdag, både med tanke på kommunikasjon og sikkerhetsløsninger. Vi er forhandlere av både Telenor og Telia.

Ønsker du å forbedre sikkerheten til din bedrift? Vi leverer også moderne kameraovervåkning.

Ta kontakt for mer informasjon

Drops

Serit iDrift har forenklet SharePoints gode rammeverk og laget en brukervennlig løsning. Drops er et arbeidsverktøy som effektiviserer samarbeid internt i din bedrift og som tilrettelegger for god informasjonsflyt. Drops gir deg full oversikt over dokument, prosjekt, kunder og avviksbehandling – Alt pakket inn i et web-basert grensesnitt. Les mer om Drops her.

Kurs og rådgivning

Vi tilbyr rådgivning, kurs og kompetanseheving til dine ansatte. Vi har flere standardkurs, men kan også skreddersy kurs etter bedriftens behov. Populære temaer er: GDPR og Office 365 funksjonalitet.

Ta kontakt for kurstilbud

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Kokstaddalen 27, 5257 Bergen
Telefon: 53 47 22 00
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.