Kongsberg

Serit Itum har kontorer i Kongsberg og Skien, og derfra betjener vi kunder i Buskerud og Telemark. Vi holder til i Kongsberg sentrum. Vi er en totalleverandør av IT-tjenester, og er først og fremst opptatt av at løsningen vi foreslår skal oppfylle kundens behov.

En profesjonell og ærlig tilnærming

For å gjøre oss fortjent til den tilliten som er nødvendig, er vi nødt til å ha en profesjonell og ærlig tilnærming.  For å kunne sette oss inn i kundens IT-hverdag og hvordan denne kan bli best mulig, er tillit avgjørende.

les mer

Våre IT-tjenester

Våre IT-tjenester skal leveres med personlig support, gi stabil drift, full tilgjengelighet, høy fleksibilitet, innovative løsninger og ha fokus på god økonomi. Vi leverer tjenester som spenner seg fra rådgivning og systemintegrasjon, til hosting, programvareutvikling, skytjenester, fjerndrift og ASP.

Vår kompetanse utgjør kjernen i virksomheten, og vi har et topp moderne driftssenter med  ledende ekspertise, kundesenter, verktøy, driftsovervåking og infrastruktur. Serit Itum leverer et bredt spekter av konsulenttjenester til offentlige og private virksomheter.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her 

Følg oss på Facebook

Adresse: Thornesvei 3, 3616 Kongsberg
Telefon: 970 04 886
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.