Kristiansand

Kristiansandskontoret er en del av Serit Østereng IT som har har tre lokalkontorer på Sørlandet. Et i Arendal, Kristiansand og Lyngdal. Innen bedriftsmarkedet har vi et sterkt kompetansemiljø innen rådgivning og leveranse av IT-tjenester.

Med lang erfaring og lokal forankring har vi bygget opp solid kunnskap om våre kunder, og våre kunders kunder. Vår målsetning er å inspirere, levere og forbedre. For oss er det viktig å sette av tid til å forstå din forretning, og gi gode råd før valg av løsning.  Dette er et godt utgangspunkt for å lykkes i vår målsetning om å inspirere, levere og forbedre.

Vi gjør våre kunder effektive

Vi i Serit Østereng IT lever av å gjøre våre kunder mer effektive og lønnsomme. Vår løsning er komplett; produkter, programvare, opplæring og kundestøtte kan alt leveres og vil inkluderes i en og samme månedspris. Dette er fullt ut skalerbart opp og ned. Det kreves ingen annen investering utover den tiden vi trenger med din bedrift. Sammen tilpasser vi våre tjenester til din organisasjon slik at resultatet blir optimalt.

les mer

Office 365

Med sertifiserte rådgivere innen Office 365 skytjenester bistår vi din bedrift med å ta de rette valgene om de riktige produktene. Gjennom lokalt kjennskap og regional rekkevidde sørger Serit Østereng IT for at du får alt du trenger på ett sted.

Handels og kassasløsning

Vi leverer tjenesten Kassasystem POS er kompromissløs butikkdrift. Løsningen omfavner butikkdata, ordrer, lager og faktura for riktig og enkel forretningsdrift. Vår egen kundeservice bistår med problemløsning og spørsmål under hele avtaleperioden. For optimal brukerstøtte er vi tilgjengelige per telefon hele døgnet, året rundt.

Informasjonshåndtering

Som eksperter på informasjonshåndtering hjelper vi deg med å behandle og forvalte informasjon på en sikker og effektiv måte. Kjerneprosesser er i høysete når vårt team effektiviserer og automatiserer din bedrift.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Fjellgata 10, 4612 Kristiansand
Telefon: 45 25 90 10
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.