Lyngdal

Serit Lyngdal er et av tre kontorer på Sørlandet i Serit Østereng IT. I tillegg har vi lokalkontor i Arendal og Kristiansand. Vi har et sterkt kompetansemiljø innen rådgivning og leveranse av IT-tjenester til bedriftsmarkedet. Da vi er såpass lokale har vi bygget opp solid kunnskap om våre kunder og deres forretningsdrift. Dette er et godt utgangspunkt for å lykkes i vår målsetning om å inspirere, levere og forbedre.

Det er avgjørende for oss å bruke tid til å forstå din forretning. Først da kan vi gi gode råd for valg av løsning. Vi vil være en kompetent, nytenkende og langsiktig partner som tar ansvar for din forretningsutvikling.

Vi gjør våre kunder effektive og lønnsomme

Vi i Serit Østereng IT lever av å gjøre våre kunder mer effektive og lønnsomme. Vår løsning er komplett; produkter, programvare, opplæring og kundestøtte kan alt leveres og vil inkluderes i en og samme månedspris. Dette er fullt ut skalerbart opp og ned. Det kreves ingen annen investering utover den tiden vi trenger med din bedrift. Sammen tilpasser vi våre tjenester til din organisasjon slik at resultatet blir optimalt.

 

Office 365

Serit Østereng IT er som en av få i regionen sertifiserte rådgivere innen Office 365 skytjenester. Vi Lyngdal hjelper deg med å velge de rette verktøyene for din bedrift.
Serit Østereng IT er lokale på Sørlandet, solide og tilgjengelige. Her får du alt du trenger på ett sted.

Handels og kassasløsning

Vi leverer tjenesten Kassasystem POS for en trygg og enkel butikkdrift. Kassasystem POS er et butikkdata samt ordre/lager/faktura-system for riktig og enkel forretningsdrift.
Vi gir deg kundestøtte og hjelper med problemløsning og spørsmål gjennom så lenge du har tjenesten fra oss. Vi er tilgjengelig på telefon hele døgnet året rundt for å støtte deg best mulig.

Informasjonshåndtering

Vi er også spesialister på informasjonshåndtering, og hjelper deg med å håndtere og forvalte informasjon på en sikker og effektiv måte. Vårt team vil gjennom digitalisering og automatisering gjøre medarbeiderne i din bedrift mer effektive.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Stasjonsgata 12, 4580 Lyngdal
Telefon: 45 25 90 10
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.