Molde

Serit IT Partner er et ledende kompetansemiljø innen IT-løsninger for bedriftsmarkedet i Møre og Romsdal. Vi har lokalkontorer i Molde, Kristiansund og Surnadal. Vi holder til sentralt i Molde sentrum i Grandfjæra. Til sammen er vi 40 dyktige og kompetente ansatte.

Vi har fokus på helhetlige løsninger for våre kunder samt det å kunne levere en optimal drift blant annet basert vårt datasenter. Vi ønsker å bruke vår kompetanse til å hjelpe våre kunder helhetlig med alt fra IT-infrastruktur til valg av riktig utstyr. Alle våre kontorer er Miljøfyrtårn sertifiserte.

Serit avtale, fast pris per måned

Vi tilbyr alt til en fast pris per måned. Dette kan være svært gunstig og kostnadseffektivt for bedrifter i dag. Flere går over til en leieavtale med oss både på produkt og tjenester. Fremtiden er i skyen, nå er  digitalisering og automatisering nøkkelord for utvikling. Våre rådgivere hjelper dere gjerne med digitalisering og reisen ut i skyen.

les mer

Sky- og samhandling

Våre sky- og samhandlingstjenester vil forenkle IT-hverdagen og knytte de ansatte sammen, slik at de kan jobbe mer effektivt og få større fleksibilitet.

Hardware og IT-infrastruktur

Våre løsninger for en effektiv IT-arkitektur omfatter hele plattformen. Klient, nettverk, servere, lagring, digitale skjermløsninger – og programvare som binder disse sammen på en sømløs og effektiv måte.

Forretningssystemer

Vi tilbyr en lang rekke standardiserte forretningsløsninger for bedrifter i SMB-markedet. Alt innenfor regnskap, markedsføring, produksjon og logistikk som bidrar til å gjøre virksomheten din mer effektiv.

Telekomløsninger

Vi leverer et bredt spekter av tilpassede telekomløsninger som gjør bedriften 100% mobil, samt hjelper med å optimalisere bedriftens abonnementer og samhandlingsverktøy.

Drift

Vi bistår gjerne med drifting av bedrifters IT-infrastruktur. En driftsavtale skreddersys etter bedriftens behov, og kan inneholde; fjerndrift, overvåkning av infrastruktur og forretningsprosesser. Alle driftskunder får tilgang på vårt kundesenter som sitter klar for å hjelpe og bistå kunder over telefon eller med fjernstyring.

Konsulenttjenester

Våre dyktige konsulenter besitter den kompetansen din bedrift har behov for. Benytt våre dyktige prosjektledere, rådgivere og konsulenter når bedriften din trenger ekspertkunnskap, ekstra arbeidskapasitet eller en kombinasjon av disse.

Serit Academy

Vi tilbyr kursing og kompetanseheving innenfor flere ulike forretningssystemer og samhandlingsprogrammer. Vi tilbyr standardiserte kurs, men kan også skreddersy kurs etter bedriftens behov.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Referanser

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Grandfjæra 22 B, 6415 Molde
Telefon: 71 11 96 00
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.