Notodden

Serit Itum Telemark ble etablert i 2007 som følge av et behov for lokal og god IT oppfølging i markedet. Siden den gang har selskapet vokst stabilt og blitt en totalleverandør for kontor – hvor spydspissen fortsatt er IT.

Ydmyke for jobben vi gjør for kunden

Sommeren 2013 var vi fem ansatte i Serit itum Telemark. Nå er det ni personer som jobber i bedriften. Dette er vi stolte av, fordi det vitner om tillit i markedet. Samtidig er vi ydmyke for den jobben vi skal gjøre for deg som kunde.

Konkurransedyktige priser på varer og tjenester

Vi er opptatt av å bli enda bedre på kundeservice, samt å styrke vår posisjon som totalleverandør av IT- og kontorutstyr. I tillegg skal vi fortsatt tilby konkurransedyktige priser på våre varer og tjenester.

les mer

Vi finner løsningene som passer dere best

Vi er opptatt av å finne den modellen som passer deg og din bedrift best – enten det er snakk om kontorutstyr eller serviceavtale. Kombinasjonen av lang erfaring og meget dyktige medarbeidere gjør det mulig for oss å skreddersy løsninger etter ditt behov. Visste du for eksempel at vi som autorisert Ricoh Service-partner kan tilby en rekke ulike typer multifunksjonsmaskiner? Eller at vi kan tilby online-backup og feilsøking i nettverk?

Vi støtter lokalsamfunnet

Serit Itum Telemark har vært Miljøfyrtårn-sertifiserte som en av tre bedrifter på Notodden siden 2013. Vi støtter også breddeidretten lokalt via Idrettshallen Sport, Hykkeruds Håndballskole, Lisleherad IL, Heddal Hoppgruppe og Heddal Skiskyting.

Kontakt oss så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her 

Følg oss på Facebook

Adresse: Merdevegen 1, 3676 Notodden
Telefon: 48 32 99 10
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.