Sandefjord

Serit Skagerak AS er en del av Seritkjeden – Norges største og mest spennende kjedeselskap av lokale IT-forhandlere. Vi holder til i Sandefjord i Vestfold. Samarbeidet gjør oss til en solid, konkurransedyktig og attraktiv IKT-partner med lokal tilknytning til våre kunder og samarbeidspartnere. Vi skal være den foretrukne partner for bedrifter og offentlig forvaltning som ønsker å utvikle seg videre ved hjelp av moderne IKT-løsninger.

Lindtel AS og Serit Skagerak AS fusjonerer for å møte kundenes behov

IKT-selskapene Lindtel og Serit Skagerak har fusjonert fra 1.1.2017. Les mer om fusjonen her.

En profesjonell og ydmyk tilnærming

For å gjøre oss fortjent til den tilliten som er nødvendig, er vi nødt til å ha en profesjonell og ydmyk tilnærming. For å kunne sette oss inn i kundens IT-hverdag og hvordan denne kan bli best mulig, er tillit og ydmykhet avgjørende.

Våre IT-tjenester

Våre IT-tjenester skal leveres med personlig support, gi stabil drift, full tilgjengelighet, høy fleksibilitet, innovative løsninger og ha fokus på god økonomi. Vi leverer tjenester som spenner seg fra rådgivning og systemintegrasjon, til hosting, programvareutvikling, skytjenester, fjerndrift og Telefoni / Kommunikasjon. Vår kompetanse utgjør kjernen i virksomheten, og vi har et topp moderne driftssenter med  ledende ekspertise, Servicedesk, verktøy, driftsovervåking og infrastruktur. Serit Skagerak as leverer et bredt spekter av konsulenttjenester til offentlige og private virksomheter i hele Vestfold.

les mer

Vi holder til sentralt i Vestfold

Vi ble etablert 2. mai 2002 i Sandefjord og er i dag lokalisert sentralt i Vestfold på Borgeskogen. Våre ansatte leverer utstyr og tjenester fra store produsenter som Microsoft, HP, HPI, Lenovo, VMware, Apple, Veeam, Telenor, Fortinet, og mange flere.

Vi tar samfunnsansvaret vårt på alvor

Vi samfunnsansvar og miljøengasjement alvorlig. Derfor skal vi være et Miljøfyrtårn som bidrar til at virksomheten er miljøvennlig og påvirke våre samarbeidspartnere tilsvarende. Vårt fokus er å legge til rette for IKT-løsninger som bidrar til et bedre miljø.

Vi ser dagens behov med fremtidens IT-løsninger!

Vi gir gjerne bistand og rådgivning innen IT-tjenester.

Kontakt oss så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her og vår nettbutikk her

Følg oss på Facebook

 

Adresse: Borgeskogen 12, 3160 Stokke
Telefon: 33 45 00 45