Sandnessjøen

Serit Helgeland er et ledende kompetansemiljø innen IT-løsninger for bedriftsmarkedet på Helgeland. Vi har tre lokalkontorer, i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Til sammen er vi 24 ansatte på Helgeland. Kontoret i Sandnessjøen har fokus på helhetlige løsninger for våre kunder, og leverer en optimal drift basert på blant annet vårt datasenter. Alle våre kontorer er Miljøfyrtårn sertifiserte.

Vi ønsker å bruke vår kompetanse til å hjelpe våre kunder helhetlig med alt fra IT-infrastruktur til valg av riktig utstyr. Under kan du lese mer om tjenestene vi tilbyr:

les mer

Serit som en tjeneste

Vi tilbyr alt til en fast pris per måned. Dette kan være svært gunstig og kostnadseffektivt for bedrifter i dag. Flere går over til en leieavtale med oss både på produkt og tjenester. Fremtiden er i skyen og i løpet av 2017/2018 vil digitalisering og automatisering være nøkkelord for utvikling.

Hardware og IT-infrastruktur

Våre løsninger for en effektiv IT-arkitektur omfatter hele plattformen. Klient, nettverk, servere, lagring, digitale skjermløsninger – og programvare som binder disse sammen på en sømløs og effektiv måte.

Forretningssystemer

Vi tilbyr en lang rekke standardiserte forretningsløsninger for bedrifter i SMB-markedet. Alt innenfor regnskap, markedsføring, produksjon og logistikk som bidrar til å gjøre virksomheten din mer effektiv. Vi tilbyr en løsning tilpasset din bedrifts behov og forbedringspotensialer.

Sky- og samhandling

Våre sky- og samhandlingstjenester vil forenkle IT-hverdagen og knytte de ansatte sammen, slik at de kan jobbe mer effektivt og få større fleksibilitet.

Telekom løsninger

Vi leverer et bredt spekter av tilpassede Telekom løsninger. Enten 100% mobilløsninger, eller sy sammen fasttelefon og mobil til en fullintegrert løsning. Vi kan også hjelpe til med å optimalisere bedriftens abonnementer og samhandlingsverktøy.

Drift

Vi bistår gjerne med drift av bedrifters IT-infrastruktur. En driftsavtale skreddersys etter bedriftens behov, og kan inneholde; fjerndrift, overvåkning av infrastruktur og forretningsprosesser. Alle kunder får tilgang på vårt kundesenter som sitter klar for å hjelpe og bistå kunder over telefon eller med fjernstyring.

Konsulenttjenester

Våre dyktige konsulenter besitter den kompetansen din bedrift har behov for. Benytt våre dyktige prosjektledere, rådgivere og konsulenter når bedriften din trenger ekspertkunnskap, ekstra arbeidskapasitet eller en kombinasjon av disse.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Novikveien 99, 8802 Sandnessjøen
Telefon: 75 06 55 50
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.