Skien

Serit Itum er en totalleverandør av IT tjenester. Vi har kontorer i Skien og Kongsberg og fra disse lokasjonene betjener vi kunder i Buskerud og Telemark. Serit Itum sine kontorer i Skien ligger på  Klosterøya.

Vi oppfyller kundens behov

Vi er først og fremst opptatt av at løsningene vi foreslår skal gi kundene det de spør etter. En profesjonell og ærlig tilnærming til oppgaven er viktig for å fortjene den tillit som er nødvendig for å kunne sette oss inn i kundens IT-hverdag og hvordan denne kan bli best mulig. Våre IT-tjenester skal leveres med personlig support, gi stabil drift, full tilgjengelighet, høy fleksibilitet, innovative løsninger og ha fokus på god økonomi.

les mer

Vi leverer et bredt spekter av tjenester

Vi leverer tjenester som spenner fra rådgivning og systemintegrasjon, til hosting, fjerndrift, programvareutvikling, skytjenester og ASP. Kompetanse utgjør kjernen i vår virksomhet. Serit Itum har et topp moderne driftssenter med ledende ekspertise, driftsovervåking, kundesenter, verktøy og infrastruktur. Serit Itum leverer et bredt spekter av konsulenttjenester til offentlige og private virksomheter.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her 

Følg oss på Facebook

Adresse: Hollenderigata 3, 3732 Skien
Telefon: 970 04 886
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.