Sogndal

Serit Fjordane IT har kontorer på fire lokasjoner i fylket, blant annet Sogndal. Du finner oss også i Førde, Stryn og Gaupne. Vi er fylkets ledende IT-leverandør, men har likevel en nær relasjon til alle våre kunder. Vi startet opp i 1998, og har siden den gang levert tjenester med høy stabilitet, ytelse og trygghet.

Tett og nær dialog med kundene

Vi arbeider i tett og nær dialog med kunde, og har fokus på å videreutvikle IT som et verdiskapende virkemiddel i bedriften. Serit Fjordane IT har 27 dyktige medarbeidere fordelt på fire kontorer. Alle våre ansatte har bred kompetanse innen tjenester som datasenter, IT-rådgivning, infrastruktur, utvikling, digitale tjenester og IT-drift.

les mer

Vi har solid økonomi, har AAA-rating fra Dun & Bradstreet. Vi har siden oppstarten i 1998 levert positivt resultat hvert år. I 2016 var omsetningen på 72 mill. NOK.

Sponsorat og samfunnsansvar

Serit Fjordane IT har fokus på samfunssansvar, og bidrar med både sponsorat og støttearbeid i regionen. Vi bidrar med både kompetanse og økonomiske midler innen kulturarrangement, sportsgrener og frivillighetsarbeid. Vi fokuserer hovedsakelig på tiltak mot barn og unge, og er opptatt av at tilgjengelige midler skal fordeles likt i regionen.

Vi bidrar blant annet til:

Filmfestival – Reodorklubben – Fotball – Handball – Ballbinger – Motbakkeløp – Golf – Langrenn – Folkelege arrangement – Idrettsparkutvikling – Egne arrangement som bygger kunnskap og kompetanse for arbeidslivet, med mer.

En god og sikker arbeidsplass

Historisk har bedriften levert positivt resultat hvert år siden oppstarten i 1998, og omsetning i 2016 var 72 mill NOK. Serit Fjordane IT er 100% eid av ansatte, og man har fokus på at bedriften skal være en god og sikker arbeidsplass der trivsel, godt humør og mulighet for egen utvikling er sentrale begreper. Vi tar også inn lærlinger hvert år.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

 

Adresse: Fjørevegen 20, 6856 Sogndal
Telefon: 98 24 03 60