Sortland

Vi har etter etableringen i 2001, vokst til 23 ansatte fordelt på våre kontorer i Sortland og Harstad. Serit IT Partner er det største kompetansemiljøet innen IKT-løsninger til offentlig og privat sektor i Hålogalandsregionen. Gjennom vårt eierskap i Serit-kjeden er vi også en del av et landsdekkende forhandler- og kompetansenettverk.

Vi vil gi våre kunder bedre arbeidsflyt gjennom bruk av teknologi

Vi jobber hver eneste dag for å bidra til at kundene våre tar i bruk moderne teknologi og sikrer bedre arbeidsflyt på en sikker måte. Dette skal sørge for økt arbeidsglede, og større konkurransekraft for alle våre kunder og deres ansatte i regionen.

Det fundamentale skal alltid fungere

For oss er det viktig at det fundamentale alltid fungerer. Vi investerer derfor tungt i kompetanse rundt infrastruktur, datarom og datasentertjenester. Som deleiere av Trollfjord IKT Senter på Stokmarknes, får vi muligheten til å levere de beste tjenestene fra et av Nordens mest sikre datasenter.

les mer

Mennesker jobber best sammen

Vi mener at mennesker jobber bedre sammen. Uavhengig av om man sitter i samme rom, eller jobber langt fra hverandre. Vi har rik og bred kompetanse innen samhandling- og kommunikasjonsløsninger, samt telefoni. Vi ønsker å sørge for at folk jobber bedre sammen.

Sikkerhet er et ufravikelig krav

Både for oss og våre kunder, er sikkerhet et  helt ufravikelig krav. Vi jobber tett sammen med de aller beste sikkerhetsmiljøene i Norge, og vi avstår heller fra å bygge løsninger, om de går på akkord med sikkerheten. Våre konsulenter har dette i fokus hver eneste dag.

Ting skal henge sammen

Vi skal ha de beste konsulentene som har fullt fokus på å levere helhetlige løsninger og optimal drift, tilpasset hver enkelt kundes behov. Dette betyr at løsningene fra våre leverandører, integreres på en måte som bidrar til at teknologien utgjør en tydelig og positiv forskjell for kundene våre. Dette vet våre konsulenter hva betyr.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Nordre Frydenlund allé 6C, 8400 Sortland
Telefon: 77 00 27 50
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.