Stryn

Serit Fjordane IT er Sogn og Fjordanes største IT-leverandør. Vi har tre lokalkontorer, blant annet i Stryn. Helt siden oppstarten i 1998 har vi levert tjenester med høyt fokus på stabilitet, ytelse og trygghet. Gjennom vår lokale tilstedeværelse er vi den naturlige samarbeidspartneren på IT i fylket. Du finner oss også i Førde og Gaupne.

Vi gjør IT til et verdiskapende virkemiddel

Vi arbeider i tett og nær dialog med kunde, og har fokus på å videreutvikle IT som et verdiskapende virkemiddel i bedriften. Våre 27 dyktige medarbeidere innehar høy kompetanse innen tjenester som datasenter, IT-rådgiving, infrastruktur, utvikling, digitale tjenester og it-drift.

les mer

Serit Fjordane IT har en solid økonomi og innehar en AAA-rating fra Dun & Bradstreet. Historisk har bedriften levert positivt resultat hvert år siden oppstarten i 1998, og omsetning i 2016 var 72 mill NOK.

Vi tar inn lærlinger hvert år

De siste årene har vi tatt inn tre lærlinger hvert år, hvor 1-2 får fast stilling. Dette er med på å bygge kompetanse i fylket, og skape flere arbeidsplasser. Dette er vi stolte av.

Vi sponser barn og unge i regionen

Serit Fjordane IT har fokus på samfunnsansvar, og bidrar med både sponsorat og støttearbeid i regionen. Vi bidrar med både kompetanse og økonomiske midler innen kulturarrangement, sportsgrener og frivillighetsarbeid. Vi fokuserer hovedsakelig på tiltak mot barn og unge, og er opptatt av at tilgjengelige midler skal fordeles likt i regionen.

Vi bidrar blant annet til:

Filmfestival – Reodorklubben – Fotball – Handball – Ballbinger – Motbakkeløp – Golf – Langrenn – Folkelege arrangement – Idrettsparkutvikling – Egne arrangement som bygger kunnskap og kompetanse for arbeidslivet, med mer.

100% eid av ansatte

Serit Fjordane IT er 100% eid av ansatte, og man har fokus på at bedriften skal være en god og sikker arbeidsplass der trivsel, godt humør og mulighet for egen utvikling er sentrale begreper.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

 

Adresse: Tonningsgt. 42, 6783 Stryn
Telefon: 98 24 03 60
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.