Surnadal

Serit IT Partner er et ledende kompetansemiljø innen IT-løsninger for bedriftsmarkedet i Møre og Romsdal. Vi har tre kontorer i fylket, i Surnadal, Kristiansund og Molde.

Vi ønsker å bruke vår kompetanse til å hjelpe våre kunder helhetlig med alt fra IT-infrastruktur til valg av riktig utstyr. Kontoret i Surnadal har fokus på helhetlige løsninger for våre kunder samt det å kunne levere en optimal drift blant annet basert vårt datasenter.

Våre tjenester i Surnadal

Vi tilbyr alt til en fast pris hver måned. Dette skaper forutsigbarhet, og er en gunstig og kostnadseffektiv løsning for bedrifter i dag. Stadig flere går over til leieavtale hos oss, både når det gjelder produkter og tjenester.

les mer

Sky- og samhandling

Våre sky- og samhandlingstjenester vil forenkle IT-hverdagen og knytte de ansatte sammen, slik at de kan jobbe mer effektivt og få større fleksibilitet. Fremtiden er i skyen, nå er digitalisering og automatisering nøkkelord for utvikling. Våre rådgivere hjelper dere gjerne med digitalisering og reisen ut i skyen.

Forretningssystemer

Vi tilbyr en rekke standardiserte forretningsløsninger for små og mellomstore bedrifte. Alt innenfor regnskap, markedsføring, produksjon og logistikk som bidrar til å gjøre virksomheten din mer effektiv.

Hardware og IT-infrastruktur

Serits løsninger for en effektiv IT-arkitektur omfatter hele plattformen. Klient, nettverk, servere, lagring, digitale skjermløsninger – og programvare som binder disse sammen på en sømløs og effektiv måte.

Telekom- og samhandlingsløsninger

Vi leverer et bredt spekter av tilpassede telekomløsninger som gjør bedriften 100% mobil, samt hjelper med å optimalisere bedriftens abonnementer og samhandlingsverktøy.

Drift

Vi bistår gjerne med drifting av bedrifters IT-infrastruktur. En driftsavtale skreddersys etter bedriftens behov, og kan inneholde; fjerndrift, overvåkning av infrastruktur og forretningsprosesser. Alle driftskunder får tilgang på vårt kundesenter som sitter klar for å hjelpe og bistå kunder over telefon eller med fjernstyring.

Konsulenttjenester

Våre dyktige konsulenter besitter den kompetansen din bedrift har behov for. Benytt våre dyktige prosjektledere, rådgivere og konsulenter når bedriften din trenger ekspertkunnskap, ekstra arbeidskapasitet eller en kombinasjon av disse.

Serit Academy

Vi tilbyr kursing og kompetanseheving innenfor flere ulike forretningssystemer og samhandlingsprogrammer. Vi tilbyr standardiserte kurs, men kan også skreddersy kurs etter bedriftens behov.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Svartvassvegen 6, 6650 Surnadal
Telefon: 71 66 37 55
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.