Tromsø

Serit IT Partner Tromsø ble etablert i 2001, og er et selskap heleid av våre ansatte. Vi er sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge nære relasjoner for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Med over 40 ansatte er vi et av de største private kompetansemiljøer innen IT i Nord Norge, og har over mange år vært den foretrukne teknologi- og kompetansepartneren til mange av de største selskapene i Tromsø. Vi er også opptatt av å designe gode løsninger for små og mellomstore bedrifter, og hos oss er du like mye verd om du er liten eller stor.

Gjennom samarbeidet i kjeden har vi tilgang på kompetanse og erfaring som gjør oss til en fleksibel totalleverandør for alle typer bedrifter. Vår felles styrke er gode, fleksible og innovative IT-løsninger. Våre spesialister leverer løsninger fra ledende leverandører og produsenter til konkurransedyktige priser. Kvalitet i alle ledd er et nøkkelbegrep for hele kjeden, og våre rådgivere og utviklere vil gjennom høy kunnskap og stor entusiasme, bidra til at små og store bedrifter utnytter IT som et effektivt redskap for å nå sine mål.

Med IT gjør vi Nord Norge god

Gjennom vår visjon «Med IT gjør vi Nord Norge god» leverer vi varer og tjenester som er med på å gi kunden merverdi i sitt daglige virke. Med verdiene «SMIL»: Smart, Motiver, Interessert og Lagspiller, skal vi være en langsiktig partner som våre kunder kan stole på.Forretningsområder

 

Våre tjenester:

Serit IT Partner Tromsø tilbyr konsulenttjenester, rådgivning og leveranser innenfor flere forretningsområder:

les mer

Driftstjenester

Vi tilbyr en rekke drifts- og skytjenester fra våre datasenter i Tromsø og Trondheim (DORA). Våre tjenester er bygd for å gi kunden en enklere hverdag med høy grad av sikkerhet. Enten som enkeltstående tjenester eller satt sammen til en komplett IT-drift. Vi kan tilby standardiserte tjenester for SMB-markedet som gir en god funksjonalitet til en lav inngangskost, og skreddersøm for store bedrifter med spesielle behov. Tjenestene leveres med utgangspunkt i vår servicedesk med sertifisert personell som gir deg som driftskunde hurtig løsningstid på saker pr telefon eller fjernhjelp.

IT-konsulent og rådgivning

Vi tilbyr konsulenttjenester og rådgivning innen et bredt spekter av IT til en rekke kunder i privat og offentlig sektor. Våre erfarne rådgivere vil kunne gi anbefalinger i valg av løsninger som passer din organisasjon avhengig av hvilken fase du er i utviklingsmessig. Noen ganger er kombinasjoner av tradisjonelle og skybaserte løsninger det som skal for å gjøre kunden mer effektiv. Vi har spesielt fokus på bygging av kompetanse på Microsoft-plattformen og innenfor sikkerhetsløsninger.

Utvikling

Vi leverer innovasjon og utviklingstjenester på Microsoft-plattformen og funksjonell programmering. Herunder prosjektledelse, og konsulent på web-utvikling, SharePoint løsninger, datavarehus, business intelligence, PowerBI, big data, IT-sikkerhetsledelse, prosesskartlegging og kvalitetssystem. Vår innovasjonsleder er også næringslivsmentor (tidl. Professor II) innenfor informatikk ved UiT Norges arktiske universitet.

Teknologi

Som et tillegg til tjenester innen drift, konsulent og utvikling tilbyr vi også leveranser av maskinvare, programvare og IT-infrastruktur som sammen med våre tjenester kan knyttes sammen til en sikker og helhetlig løsning. Vi leverer også telecom, møterom og ulike samhandlingsløsninger for små og store bedrifter.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Kløvervegen 17, 9016 Tromsø
Telefon: 77 75 94 00
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.