Trondheim

Serit Nidaros er en del av Serit IT Partner Tromsø. Vi har til sammen 45 ansatte, som gjør oss til ett av de største private kompetansemiljøer i Norge. Som medeier av Serit AS, er vi også en del av Norges største IT-kjede. Noe som gir våre kunder tilgang til et landsdekkende kompetansenettverk med over 300 erfarne og sertifiserte konsulenter.

Våre verdier staves SMIL

Med verdiene «SMIL»: Smart, Motiver, Interessert og Lagspiller, skal vi være en langsiktig partner som våre kunder kan stole på.

Våre tjenester:

Serit Nidaros tilbyr konsulenttjenester, rådgivning og leveranser innenfor følgende forretningsområder:

les mer

Teknologi

Vi tilbyr leveranser av maskinvare, programvare og IT-infrastruktur som sammen med våre tjenester kan knyttes sammen til en sikker og helhetlig løsning. Vi leverer også telecom, møterom og ulike samhandlingsløsninger for små og store bedrifter.

Innovasjon

Vi leverer innovasjon og utviklingstjenester på Microsoft-plattformen og funksjonell programmering. Herunder prosjektledelse, og konsulent på web-utvikling, SharePoint løsninger, datavarehus, business intelligence, PowerBI, big data, IT-sikkerhetsledelse, prosesskartlegging og kvalitetssystem.

Administrerte tjenester

Vi tilbyr en rekke drifts og skytjenester fra våre to datasenter i Trondheim og Tromsø (DORA). Våre tjenester er bygd for å gi kunden en enklere hverdag. Enten som en enkelt tjeneste eller satt sammen til en komplett IT -drift. Tjenestene gir vår servicedesk med sertifisert personell som løser 93% av alle saker pr telefon eller fjernhjelp.

Forretningssystemer

Vi tilbyr programvare, rådgivning og konsulent innen ulike forretningssystemer som ERP, CRM, POS basert på bl.a Visma sine plattformer. Våre rådgivere vil kunne gi anbefalinger i valg av løsninger som passer din organisasjon. Noen ganger er kombinasjoner av tradisjonelle og skybaserte løsninger det som skal for å gjøre kunden mer effektiv.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Vestre Rosten 85, 7075 Tiller
Telefon: 922 42 700
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.