Vadsø

Serit Eltele ble etablert i 1998 og har i dag vel 40 ansatte, fordelt på et avdelingskontor i Vadsø og Molde, samt hovedkontoret i Alta. Gjennom gode samarbeid med en rekke bransjer i mange år, har vi utviklet et betydelig fagmiljø som i dag utgjør det største IT-miljøet i Finnmark.

Vi samarbeider også med fylkeskommuner og kommuner, og har opparbeidet solid kompetanse innen total drift av offentlige virksomheters IT-hverdag. Serit Eltele er også godt i gang med å levere høyteknologiske velferdsløsninger til 11 kommuner i Finnmark fylke.

Som medeier av Serit AS, er vi i dag en del av Norges største IT-kjede. Dette gir kundene våre tilgang til et landsdekkende og sterkt kompetansenettverk, med rundt 300 erfarne konsulenter. Vi vektlegger det å være til stede lokalt, og jobber for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Serit-samarbeidet styrker vår posisjon som en komplett IT-leverandør for alle typer bedrifter.

Kontakt oss i dag så forteller vi mer om våre tjenester

Kan vi hjelpe deg med noe? Ta kontakt med vårt kundesenter her

Følg oss på Facebook

Adresse: Johan Grønvighs gate 8, 9800 Vadsø
Telefon: 400 16 300
  • Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Serit lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.