Fremhevet bilde

Kontoret etter korona – ny ebok fra Serit

Norge og verden har tilpasset seg den nye virkeligheten i kjølvannet av Covid-19 i rakettfart. I disse dager har vaksineringen akkurat kommet i gang i flere land og det er lov å håpe på at vi kommer tilbake til en litt mer normal hverdag i andre halvdel av 2021.

Spørsmålet mange nå stiller seg, ikke minst i bedrifter og organisasjoner over hele landet, er om alt blir som før. Det er neppe dristig å påstå at svaret på det spørsmålet er «nei». Det blir bra, men det blir ikke det samme.

I eboken “Kontoret etter korona” oppsumerer vi det vi har lært det siste året, forteller deg hva det er viktig å tenke på for å takle endringer i årene som kommer, viser hvordan Serit-kunden Kraftriket håndterte helt nye utfordringer med en solid IT-plattform – og viser deg hvorfor og hvordan bærekraft ikke bare handler om gode tanker og fine ord, men om hva din virksomhet kan gjøre i praksis for å bidra til en bærekraftig fremtid.

Fyll ut skjema og last ned vår e-bok: Kontoret etter korona

  • Ved å registrere din e-postadresse bekrefter du å ha lest vår personvernerklæring og godtar at vi sender deg deg e-post med informasjon om relevante webinarer og tilbud.