Har du generelt god IT kompetanse? Interessert i teknologi, PC, mobile enheter? Microsoft, Office365 og glad i å jobbe med folk?

 

Vi trenger enda flere konsulenter i teamet.

Grunnet økende oppdragsmengde på Sør-Helgeland, åpner vi nå et avdelingskontor i Brønnøysund samlokalisert med vår samarbeidspartner Akva Group. Her har vi behov for en dyktig IKT-konsulent som kan ta vare på og utvikle kundene våre i regionen videre inn i en digital fremtid.

Vi er en folkelig og stolt gjeng som alltid ønsker å gjøre en forskjell. I tillegg er vi veldig nysgjerrige som gjør at vi alltid er ute etter å utvikle oss. Dette bidrar til at vi er et av de mest kompetente it-fagmiljøene i vårt marked. Det skal vi fortsette å være. Dersom du deler våre verdier og ambisjoner så ønsker vi å ha deg med på laget. Som IT- konsulent vil du være en del av et større konsulent-team i Helgeland med tilgang til et stort kompetansenettverk i Serit-gruppen i Norge.

Kontorsted Brønnøysund. Vi har hele Helgeland som arbeidsområde.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og mange spennende utfordringer sammen med 26 engasjerte og dyktige kollegaer. Kvinner er mangelvare i vår bransje og oppfordres spesielt til å søke.

Egenskaper vi setter pris på:

  • God å kommunisere
  • Kreativ problemløser
  • Liker ansvar og utfordringer
  • Flink til å forstå kundens utfordringer og knytte dem til tekniske muligheter
  • Jobbe godt selvstendig, men også i team

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Påvirkning og mulighet til å være med og forme din egen hverdag
  • Spennende prosjekter

Arbeidssted: Brønnøysund

Treffer du blink på noe av ovenstående så vil vi gjerne prate med deg.

Alle samtaler er uforpliktende og konfidensielle.

Ta kontakt med daglig leder Kenneth Eriksen kenneth@helgeland.serit.no / 992 87 044 om du er nysgjerrig eller lurer på noe.

Søknad kan sendes til kenneth@helgeland.serit.no innen 17. desember 2019, men gjerne før.

Serit Helgeland er medeier av Norges største landsdekkende IT-gruppe, Serit. Vi er sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge gode relasjoner. Vi lever av å gjøre kundene våre enda bedre ved å koble sammen teknologi og mennesker.