Er du lei av at alle videomøter starter med teknisk trøbbel? Ingen kabler passer, deltakerne får ikke lyd og presentasjonen dukker ikke opp der den skal? Stadig flere av våre kunder etterspør smidigere løsninger for møterom, spesielt der det holdes videomøter- og konferanser.

 

Serit er blitt eksperter på brukervennlige videomøter. Du går inn i møterommet, kobler i en kabel, og resten går av seg selv.

Et møterom der alt bare fungerer

Serit har levert løsninger til alt fra små møterom til klasserom, auditorium og multirom på over 150 kvadratmeter som alle har fått velfungerende og enkle løsninger for samhandling.

Møterom som er tilpasset videomøter er en nødvendighet i dag, og vår jobb er å gjøre bruken så enkel og komfortabel som mulig. Fremfor masse valg, kabler og knapper som må trykkes på, ønsker vi å tilby en løsning der alt bare fungerer – uten at brukeren må foreta seg noe som helst.

Automatiserte møterom med Skype Room

Serit tilbyr flere ulike møteromsløsninger, og vår mest populære løsning er «Skype Room». Skype-rommet er tilkoblet det fysiske møterommet, og du er ikke avhengige av din vanlige konto og innlogging med brukernavn og passord for å bruke det. Når du kommer inn i rommet starter løsningen opp automatisk, og du finner et utvalg kabler nedfelt i en boks på bordet.

Det eneste du trenger å gjøre er å finne den kabelen som passer din enhet. Her vil det være en kabel til ditt behov, uansett om du vil vise presentasjon fra mobil eller PC. Når du har koblet til, er møtet i gang. Ditt skjermbilde fra PC, nettbrett eller mobil blir da presetasjonen i Skypemøtet, helt automatisk.

Touchskjerm på bordet styrer møtet

Skype Room-løsningen vi leverer, har en liten touch-skjerm på bordet. Ved hjelp av denne skjermen kan  du med bare ett tastetrykk starte Skype-møtet.  Presentasjonen din havner på riktig skjerm, og de inviterte skype-deltakerne får opp den samme på sin skjerm. Har du glemt å invitere deltakerne på forhånd, kan du enkelt søke opp alle i organisasjonen din, og ringe de du trenger fra skjermen på bordet.

Så enkelt kan det gjøres

Arranger et videomøte i kalenderen din, inviterer de som skal være med, og book det fysiske møterommet du ønsker. Videomøte-løsningen er knyttet sammen med det fysiske møterommet, og blir automatisk booket. Når møtet starter, går du inn i rommet og trykker på navnet på møtet ditt på skjermen – og møtet er i gang!

Kvalitetslyd- og bilde

Serit bistår også med lyd og video for en komplett møteromsløsning. Vi tar hensyn til rommets utforming, lysinnslipp og hva bedriftens behov er, og syr sammen et opplegg som passer godt både i møterommet og for de som skal bruke det. I større rom anbefaler vi ofte takhengte mikrofoner, slik at lyden blir like god uansett hvem av de som sitter rundt bordet som har ordet, slike løsninger kan utvides med flere mikrofoner.  God kvalitet på lyd og bilde er viktig for opplevelsen for de andre deltakerne i videomøtet.

Flere velger nå interaktive skjermer med touch

Vi har blitt vant med at både nettbrett, PC og mobiler har touchfunksjonalitet, og dette blir nå mer og mer vanlig også på møteromsskjermen. De fleste programmer lages nå for touchskjermer, og gjør det lett å enkelt visualisere sine ideer direkte på skjermen. Det gir en unik mulighet til å fremheve viktige momenter og notere direkte i dine presentasjoner, også under presentasjon i Skype.

Bookingskjerm utenfor møterommet

For bedrifter med mye møteaktivitet, ser vi at bookingskjermer utenfor møterommene er praktisk. Skjermen viser hvilket møte som foregår og når neste møte starter. På skjermen kan du enkelt booke rommet og se om rommet er ledig eller opptatt. Slik unngår du unødvendige forstyrrelser. Skjermen synkroniseres automatisk med f.eks. Outlook-kalenderen og oppdateres når du booker rommet.

Ønsker du en smidigere møteromsløsning for videomøter?

Vi i Serit involverer oss gjerne så tidlig som mulig i prosessen. Ønsker du løsninger til et lite rom, kan det holde med bilder og mål av rommet, og vi tar en prat om deres utfordringer og ønsker, før vi setter sammen et forslag.

Trenger du løsninger til et større møterom, kommer vi ut på befaring.

Møteromsløsninger til nye lokaler

Dersom du skal pusse opp eller bygge om lokalene, vil vi gjerne bli involvert så tidlig som mulig. Vi kan komme med råd og tips til fargevalg, lysinnslipp og hvor dører og vinduer bør plasseres for best mulig møteromsopplevelse, både for de som er fysisk tilstede og for de som er med over skjerm. Skjuling av kabler og innbygging av høyttalere er også en mulighet. Jo tidligere vi kommer inn, jo bedre bli løsningen.

Derfor skal du velge Serit til dine digitale møteromsløsninger

Vårt mål er at bruken av møterom skal bli så behagelig og enkel som mulig, uavhengig av hvor komplekst systemet som ligger bak er. Vi har opparbeidet oss bred kompetanse på møteromsteknologi, og kan hjelpe dere med å få en mye enklere hverdag, uten tekniske problemer ved starten av hvert møte!

Kontakt ditt nærmeste Serit-kontor i dag, for rådgivning eller befaring rundt deres nye møterom.