Med Automate oppdager Serit problemer før de oppstår

Automate sørger for at vi i Serit kan ha full oversikt over våre kunders IT-utstyr, også når vi ikke er på jobb. Med proaktiv drift av IT-utstyr, kan vi i Serit forutse hendelser før de skjer, og sørge for at våre kunders IT-hverdag blir knirkefri.

 

Automate er en agent som er installert på PC-er og servere. Denne agenten sørger for at alt går som det skal, retter opp i feil og varsler supportavdelingen dersom noe uventet skjer.

Vi anbefaler alle våre kunder å benytte seg av Automate. I 2019 blir vi stadig utsatt for nye trusler, hvilket stiller enda strengere krav til IT-utstyr og kanskje spesielt til de som leverer det. For å oppnå mest mulig stabil drift trenger norske bedrifter en leverandør som kan passe på at alt går som det skal, hele døgnet.

Automate passer på 24/7

Med en innebygget liten hjelper i maskinen som sier ifra når disker blir fulle, når PC-er begynner å bli for gamle og at maskinen har alle de siste oppdateringene, kan dere være trygge også i helger, ferier og i helligdager. Selv om vi i Serit alltid er der for kundene våre, er det en trygghet også for våre teknikere at noen varsler oss dersom noe er feil. Dette gjør at vi kan være raske på ballen, og løse problemer før du som kunde merker at noe er galt. På denne måten sikrer du at din bedrift alltid er operativ.

Minsker behovet for support

Mange av oppgavene og utfordringene Automate fanger opp, er programmet i stand til å løse selv. Det innebærer blant annet at Automate vil sørge for å frigjøre plass når disken begynner å bli full ved at midlertidige filer slettes.  Dersom det er behov for at enda flere filer slettes, oppretter programmet en support-sak hos oss, og vi i Serit kan ta kontakt med deg og sammen legger vi en plan på hva vi skal gjøre fremover. Dersom tjenester ikke vil kjøre, vil Automate selv prøve å vekke tjenesten til liv et gitt antall ganger, før den varsler oss. Automatisering av slike små oppgaver, sørger for at du får færre feilmeldinger, mindre behov for å kontakte support, og at våre teknikere kan fokusere på de viktigste tingene.

Automate holder programvare oppdatert

Med dagens trusselbilde, er det viktig å til enhver tid ha den siste versjon av alle typer programvare. Den siste oppdateringen er alltid den tryggeste, men vi vet alle hvor enkelt det er å trykke bort påminnelsene om oppdatering fordi det ofte ikke passer akkurat nå. Automate passer på deg og programvaren din, og sørger for å oppdatere programvare uten at du merker det.

Ruller sømløst ut programvare

Gjennom Automate kan vi i Serit rulle ut ny programvare på alle bedriftens PC-er, uten at det stjeler verdifull arbeidstid. For våre kunder med egne IT-ressurser tilbyr vi selvsagt tilgang til programvaren, slik at vi kan dele på oppgavene.

Detaljerte tilstandsrapporter hver måned

Hver måned lager Automate en detaljert tilstandsrapport til deg som sluttkunde. Her får du full status på hvilke hendelser som har skjedd siste måned, hvor mange menneskelige timer som har vært nødvendig, og full rapport på utstyrets status. Dette gjør at bedriften får mer innsyn i deres PC-hverdag, og til enhver tid føler dere oppdatert på kostnader og hendelser innen IT.

Ønsker du noen som passer på din bedrifts IT-utstyr hele tiden?

Vi tilbyr Automate til alle kunder vi drifter servere og utstyr for. Serit gir deg en enklere arbeidshverdag med et sikkert og fungerende arbeidsverktøy, der både menneskene som jobber i Serit og Automate alltid er på vakt for å fange opp problemer før de når deg. Med Serit på laget er din bedrift i trygge hender.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat rundt hva Serit kan gjøre for din bedrift.