Tradisjonelle antivirusprogram oppdager skaden etter den er skjedd. Ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring, kan Cylance detektere og stoppe trusler proaktivt, fremfor reaktivt. Dette hindrer skadelige og ressurskrevende angrep, og du er alltid beskyttet mot nye, smartere trusler.

 

Tradisjonelle antivirus- og sikkerhetsløsninger har siden 80-tallet fungert på den måten at de “lagrer” alle trusler i en database. Når programmet oppdager mistenkelig aktivitet eller filer på maskinen din, dobbeltsjekkes dette mot databasen, og den sier ifra dersom den finner noe den kjenner igjen. Utfordringen er når det kommer nye trusler disse løsningene ikke har sett før.

Cylance ble grunnlagt i 2012, med mål om å kunne stoppe nye trusler. De ønsket å stoppe truslene før de rakk å gjøre noen skade. De stilte seg spørsmålene: Hvordan kan vi være proaktive? Hvordan kan vi stoppe noe før vi vet hva det er?

Løsningen ble kunstig intelligens (AI) og machine learning. De startet å lære et nettverk med AI hvilke koder som var bra, og hvilke som var dårlige. Gjennom store mengder gode og dårlige koder, lærte AI’ene seg å se matematiske mønstre. Ved hjelp av kontinuerlig trening og forbedring, blir Cylance smartere og smartere.

I dag stopper Cylance en trussel i snitt 25 måneder før den treffer markedet.

Slik fungerer det

Cylance installeres på alle servere og klienter som trenger beskyttelse. All administrasjon foregår via en webportal, som kan brukes til å gjøre nødvendige tilpasninger og oppgraderinger. I webportalen har du full oversikt over alle hendelser på alle enheter, og kan foreta valg deretter. Cylance må, i motsetning til tradisjonelle sikkerhetsløsninger, sjeldent oppdateres. Som kunde av Serit velger dere om dere ønsker å drifte løsningen selv, eller sette bort jobben til oss.

Cylance gir en bedre brukeropplevelse

Tradisjonelle antivirusprogram tar mye plass og kapasitet på PCen, og kan føre til at den oppleves som treg. Cylance er et «lettvektsprogram», som du ikke vil merke kjører i bakgrunnen, og resultatet er en PC som ikke henger like mye. Med Cylance trenger du ikke ta deg en kaffepause en gang i uken mens programmet skanner for virus, og du slipper irriterende pop-ups som ber deg om å foreta valg hele tiden.

Noe av det unike med Cylance er at det også fungerer offline. Det betyr at dersom du sitter uten internettilkobling og eksekverer en trussel for eksempel gjennom en minnepinne, kan Cylance stoppe angrepet dersom den inneholder skadelig programvare.

Derfor anbefaler vi Cylance til våre kunder

I tillegg til å ta liten plass på maskinen, anbefaler vi Cylance til alle våre kunder fordi vi har troen på at det beste er å stoppe en skade før den er skjedd. Dessuten er Cylance enkelt både for sluttbruker og IT-avdelingen. Det er enkelt å administrere, du får ut rapporter og du får et godt overblikk over sikkerhets- og trusselbildet. Cylance kan også brukes av både små og store bedrifter, og kan skaleres både opp og ned etter behov.

For mindre bedrifter egner Cylance seg godt, fordi det ikke krever interne ressurser for å ivareta sikkerheten. Dere trenger ikke ekstern IT-hjelp for å slukke branner eller rydde opp etter noe er skjedd. Cylance oppdager og stanser trusselen før den får gjort skade.

Også i store bedrifter, hvor informasjonslekkasje og trusler kan ha store konsekvenser for lønnsomhet, omdømme og daglig drift, anbefaler vi Cylance. IT-avdelingen kan bruke tiden sin på å få fornøyde brukere, fremfor manuell håndtering av angrep før og etter de er skjedd.

I dagens samfunn, hvor truslene blir stadig mer utspekulerte, anbefaler vi Cylance til alle våre kunder for at dere skal være mest mulig beskyttet. Før skaden er skjedd.

Serit er Cylance MSSP Platinum Partner

Serit er forhandler for Cylance, og våre kunder kan selv velge om de vil drifte det selv, eller la oss drifte hele miljøet. Vi tilbyr tre ulike produkter fra Cylance:

CylancePROTECT

Gjør mer enn bare å oppdage angrep. Den stopper truslene andre sikkerhetsløsninger ikke klarer å oppdage. CylancePROTECT blokkerer trusler innen de rekker å forårsake skade.

CylancePROTECT kan enkelt implementeres i de fleste miljøer med liten belastning for IT-avdelingen.

CylancePROTECT + ThreatZERO

Med ThreatZERO får du i tillegg hjelp til å implementere produktet og lære opp ditt team i sikkerhetspraksis med mer.

CylanceOPTICS

CylanceOPTICS komplementerer CylancePROTECT med økt funksjonalitet. CylanceOPTICS er et Endpoint Detection & Response (EDR) verktøy som gir bedre mulighet for å identifisere og løse hovedårsaken til problemet.

Som platinum partner kan Serit også tilby Cylance Endpoint Protection og EDR som Managed Service.

Ta kontakt med Serit i dag for en prat om hva Cylance kan gjøre for dere.