Meld deg på Microsoft 365 Live! med Serit

Direktesendt presentasjon om hvordan du får mest mulig ut av Microsoft sine produktivitetsverktøy.

 

I juni arrangerer Serit flere gratis, direktesendte presentasjoner som skal vise deg hvordan du får mest mulig ut av Microsoft sine produktivitetsverktøy.

  • Hva er den moderne arbeidsplassen?
  • Hva kjennetegner en virksomhet som jobber effektivt, innovativt og sikkert?
  • Hvor blir tiden av – og hvordan få kontroll over tidstyvene?
  • Hvordan får du mest mulig ut av produktivitetsverktøyene i Microsoft 365?

Du får også høre om hvordan Serit-kunder som Kraftriket har tatt steget ut i skyen og implementert Microsoft 365 på alle lokasjoner i hele organisasjonen.

16. juni kl 09:00 – 10:00, presentasjon av Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen med Pål Innvik og Simon Skotheimsvik fra Serit Møre

18. juni kl 09:00 – 10:00, presentasjon av Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen med Eirik Berg fra Serit Harstad

19. juni kl 13.00 – 14.00, presentasjon av Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen med Olav Andreassen fra Serit Notodden

Etter flere måneder med lockdown begynner arbeidslivet sakte å flytte tilbake til kontoret. Samtidig er de fleste enige om at lite kommer til å bli akkurat som før. Vi har blitt gode på Teams og fjernarbeid og mange av de som kan, kommer til å bruke det de har lært til å jobbe enda mer mobilt i fremtiden.

M365 inneholder Microsofts produktivitetsverktøy, blant annet Teams, Outlook, Word og PowerPoint. Men også viktig samarbeids- og delingsfunksjonalitet, programmer for organisering av arbeidsprosesser, innebygget sikkerhet og administrasjon av virksomhetens PC’er, nettbrett og mobiltelefoner.

Les mer og last ned vår e-bok om den moderne arbeidsplassen

Registrer deg med din e-postadresse for å motta e-post med lenke til nedlasting av e-bok. (Husk å sjekke søppelposten hvis du ikke mottar eposten i løpet av noen minutter.)
  • Ved å registrere din e-postadresse bekrefter du å ha lest vår personvernerklæring og godtar at vi sender deg deg e-post med informasjon om relevante webinarer og tilbud.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.