For ansatte som reiser mye, vil arbeidsverktøy som representerer flere muligheter i én og samme løsning være et smart valg. Med dagens teknologi kan du faktisk få med deg hele kontoret i vesken. Bagasjen blir lettere – og du kan bli mer produktiv.

 

 

Dersom du er mye på farten i forbindelse med jobb, er du sikkert allerede en drivende dyktig pakke ekspert. De fleste jobbnomader har erfart hvor trasig det kan være å holde orden på alle arbeidsverktøy, som må med på reisen. For ikke nok med laptop, nettbrett og ladere, kanskje trenger du også papirer, tegnesaker og annet som må til for å kunne utføre jobben din?

Den gode nyheten er at det finnes verktøy som gir deg en alt-i-ett-løsning. Og det liker vi. For flere muligheter i en og samme løsning betyr mindre pakking og gjerne mer produktivitet.

Anbefalt arbeidsverktøy og tilbehør for folk på farten:

Tynn, lett og mobil: Vi anbefaler Dell XPS 13 2-i-1. Her får du et tynn, lett og mobil PC som også kan fungere som nettbrett og tegnebrett. XPS 13 2-i-1 er den minste 13″enheten med en stor kant-til-kant-skjerm. Dette er en lettpakket kraftpakke, som lar deg jobbe fra hvor som helst.

Maskinen begrenser overflødig lyd og varme, slik at den blir mer stillegående. Dette er en flott maskin, som er praktisk på møter eller kafeer. Og den er ultraelegant fra alle vinkler, med et unikt 360-graders hengsel som gjør at du kan bruke den i fire stillinger: nettbrett, telt, bærbar PC og stativ. Med denne kan du kan se, jobbe eller surfe slik du vil, og best av alt – den tar nesten ingen plass i reisevesken.

 

Anbefalt tilbehør til Dell XPS 13 2-i-1:

  • Tastatur og mus: KM636. Trådløst nordisk tastatur og mus i sort farge.
  • Dock: USB-C dock WD15. Dell-dokkingstasjonen har en kraftig DisplayPort over USB Type-C-kabel som gjør det raskt og enkelt å koble til en bærbar PC via én enkelt data- og strømkilde opptil 130 W.
  • Skjerm: P2417H, utformet for komfort og brukervennlighet. Mange justeringsfunksjoner, smale kanter og godt med tilkoblingsporter. 24 tommer, 1920×1080, IPS panel.
  • USB-C adapter: DA200, USB-C til HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 kobler den bærbare PC-en til en ekstern skjerm med et fritt valg av HDMI- eller VGA-utgang. Du kan også koble til internett og alle nødvendige eksterne enheter via Ethernet- og USB 3.0-porter. Denne lille og kompakte adapteren erstatter opptil 3 dongler, slik at du får mer plass i vesken og på skrivebordet.
  • Veske: Premier Sleeve, slank og lett, men samtidig robust. Dell Premier-mappen er et elegant og uunnværlig tilbehør som gjør at du kan ta med deg kontoret overalt.
  • Ekstra batteri: Power Companion PW7015MC, Power Companion (12 000 mAh) USB-C kan du ta med deg ekstra strøm overalt. Denne hendige enheten tilfører strøm til din bærbare PC fra Dell, samt opptil to smarttelefoner, nettbrett eller andre USB-kompatible enheter. Fem LED-lys viser tydelig hvor mye strøm som er igjen, slik at du er forberedt.

 

 

 

 

Vis PC-produktpakken og kjøp Vis PC-en og kjøp

Alt nevnt anbefalt tilbehør samt PC er inkludert i PC-pakke prisen. Vi kan tilby deg en spesialpris hvis  ønsker å kjøpe 8 stk. eller flere PC-er eller PC-pakker.

Ta kontakt med oss, vi sender deg et tilbud.

Noen fordeler om dock:

  • Du får også en enkel og pålitelig tilkobling fra den bærbare PC-en eller nettbrettet til to FHD-skjermer eller én 4K-skjerm ved 30 Hz og alle nødvendige eksterne enheter.
  • Dell-dokkingstasjonen er kompatibel med utvalgte bærbare PC-er, arbeidsstasjoner og nettbrett fra Dell og mange enheter fra andre produsenter med USB Type-C-porter for data, video og strøm.
  • Enkel tilkobling til skjermer, mus, tastatur og lydenheter fra kompatible systemer via Dell-dokkingstasjonen.

Vi i Serit kan bistå med å øke produktiviteten og effektiviteten hos deg, ta kontakt med oss.